Keystone logo

přípravný program Programy v Ekonomie 2024

Filtry

Filtry

  • přípravný program
  • Ekonomika
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

přípravný program Programy v Ekonomie

Mnoho studentů, zejména těch, kteří se rozhodnou studovat v cizí zemi, může mít prospěch ze zápisu do programu cest. V závislosti na typu programu může sloužit jako dodatečný jazykový certifikát nebo dát lidem vědomé znalosti o svých profesních oblastech zájmu.

Co je program v oblasti ekonomiky? Tento studijní program obecně poskytuje studentům úplné znalosti o finanční oblasti pomocí tříd zaměřených na témata jako účetnictví, finance a statistika. K získání znalostí studenti mohou také studovat ekonomické dějiny, kulturní rozmanitost a jazyk. Cílem programu je obvykle pomoci lidem pochopit svět financí na mezinárodní úrovni.

Cestovní program v ekonomii obvykle pomáhá studentům rozvíjet základní kompetence v matematice, analytické myšlení a řešení problémů. Silné matematické dovednosti často umožňují studentům pochopit materiál kurzu, zatímco analytické myšlení jim umožňuje orientovat se v komplexním světě financí. Problémy při řešení problémů mohou být užitečné v jakékoli oblasti života.

S každou školou nabízející jinou sadu programů se školné liší mezi vysokými školami. Neexistuje žádná cena pro program cesty, takže nejlepší způsob, jak určit cenu, je často kontaktovat instituci přímo.

Se světem podnikání neustále se mění, lidé s ekonomickým zázemím jsou téměř vždy velmi žádané. Mnoho z nich se rozhoduje pracovat jako finanční poradci nebo analytici, zatímco jiní hledají pozice jako statistici. Práce jako analytici úvěru nebo rozpočtu jsou volby, stejně jako kariéra jako auditor. Studenti mohou také najít pozici pojišťovacích pojišťoven, účetních, ekonomů nebo kompenzačních manažerů.

Mnoho vysokých škol využívá rychlého rozšiřování technologie tím, že nabízí kombinaci on-line a on-campus programů. Poskytnutím dvou možností mohou školy uspokojit co nejvíce studentských preferencí. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.