Pečivo superior certifikát
Le Cordon Bleu Mexico
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Buenavista, Mexiko
Jazyky
Angličtina, Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Zákusky Superior Certifikát
Všechny naše programy a kurzy jsou vyučovány v Le Cordon Bleu Mexiko - Universidad Anahuac Norte.
Školní cykly pro tento certifikát jsou v lednu, dubnu, červenci a srpnu.
Díky kompletní a pevné znalosti technik, studenti ponořit se do pracovních postupů a analyzovat prostředí vysoké cukrovinek. Během této trajektorie, studenti budou muset pracovat na vypracování zmrzliny, dortů a petit čtyřky, umělecké výtvory s využitím cukru a čokolády, a přípravu moučníků v restauracích.
Tento certifikát je dána 2 dny v týdnu
6 hodin denně
Celková cena zahrnuje:
- Složení
- Recept
- Superior Zákusky Certifikát
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Základní a pokročilé techniky francouzského pečiva
- Ferrières-en-Brie, Francie
Švýcarský velký diplom v cukrářském a čokoládovém umění
- Port-Valais, Švýcarsko
Spolupracovník vědy v pečení & pečiva
- Oakland, Spojené státy americké