Profesionální pečivo a cukrovinky
Culinary Institute Kul IN
Klíčová informace
Umístění kampusu
Sisak, Chorvatsko
Jazyky
Angličtina, Italština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
12 týdnů
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 9 250 / per course *
Uzávěrka přihlášek
06 Sep 2024
Nejbližší datum zahájení
12 Nov 2024
* včetně DPH
Úvod
Program Profesionální pečivo a cukrovinky je navržen tak, aby studentům dal pevný základ a naučil je techniky potřebné k tomu, aby mohli začít pracovat jako cukrář. Malé skupiny umožňují našim vyučujícím kuchařům věnovat studentům individuální pozornost a individuální zpětnou vazbu. Studenti tráví na cvičení 80 % vyučovacího času. Program zahrnuje pekařské a cukrářské výrobky, sladké i slané pečivo, ale i základní italské a francouzské pečivo. Kromě toho se studenti seznamují s párováním vín a managementem restaurace.
Objevte svou vášeň pro gastronomii v Kul IN.
Osnovy
Další informace o předmětu:
- Rozvrh lekce: 5 hodin/den, od pondělí do pátku
- Jazyk: chorvatština a/nebo angličtina
- Učební a čtecí materiály (digitální): poskytuje Kul IN
- Uniformy: poskytuje Kul IN
- Personalizovaný teploměr na pečivo
Po úspěšném dokončení programu,Kul IN udělí studentům certifikát pro cukráře.