Profesionální pokročilý diplom v italském kulinářském umění
CAST Alimenti
Klíčová informace
Umístění kampusu
Brescia, Itálie
Jazyky
Italština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
8 - 12 měsíce
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 15 900 *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* Od 11,900 €
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Moderní kuchař: Znalosti, dovednosti a technika
Kuchař je jistě jednou z nejžádanějších postav na trhu práce.
Je to povolání, které vyžaduje vášeň, oddanost, důkladné znalosti a manuální dovednosti: vlastnosti a dovednosti, které, pokud se kultivují a rozvíjejí, mohou vést k velké spokojenosti, pokud jde o kreativitu a osobní potvrzení.
Příchod nových technologií tento údaj dále obohatil a doplnil, načrtl několik možností zaměstnání nebo samostatné výdělečné činnosti.
Vývoj obchodu musí být založen na pevných základech a CAST Alimenti , silný v jeho historii a odbornosti, nabízí konkrétní a kompletní intenzivní program na vybudování kuchaře a restauratéra v čase s dobou, připravenou čelit výzvě trhu. Prostřednictvím naučených nástrojů: základních technologií zpracování potravin, tradičních a moderních systémů vaření, estetiky a kritérií párování pro zvýšení kreativity pokrmů, organizovaného, racionálního a efektivního způsobu práce, specifického vybavení a jejich správného používání, výherní gastronomické nabídky.
A v neposlední řadě hodnocení italské kuchyně v realističtější a moderní verzi ve srovnání s kuchyní zbytku světa.
Student CAST Alimenti , na konci kurzu vysokoškolského vzdělávání, je připraven být "moderním šéfkuchařem" a ponořit se do nesčetné nabídky různých restaurací.
Naše silné stránky
- Neustálé praktické školení
- Omezené počty zaručují vynikající vztah učitel-student
- Laboratoře s nejmodernějším vybavením a jednotlivými pracovišti
- Simulace pracovních situací
- Individuální a skupinová práce
- Multimediální materiál
- Stáž v hostitelských společnostech excelence
- Mistrovské kurzy s hvězdnými kuchaři a / nebo protagonisty mezinárodní kuchyně
- Podpora v průběhu času prostřednictvím odborné aktualizace specializace
Doba trvání
- 16 týdnů v domácí učebně CAST Alimenti ;
- 16 týdnů na praktické stáži;
- 4 týdny po stáži extra realistické cvičení v rámci CAST Alimenti zbrusu nové centrální kuchyně školení, tj. V „Hlavní kuchyňské učebně“ školy.
Kurz je adresován
Všichni, kdo se chtějí naučit nebo zdokonalit řemeslo kuchaře v kulinářském umění, získávají v kuchyni ruční dovednosti a rozumí organizačním a manažerským aspektům pohostinství. Není nezbytné mít v tomto odvětví předchozí zkušenosti.
Způsobilost zapojit se do programu CAST Alimenti v Itálii
- Musí mít italský jazyk na úrovni A2 n (pro lepší pochopení italského kulinářství a vytvoření širší pracovní příležitosti);
- Musí mít dobré komunikační dovednosti v anglickém jazyce;
- Musí být nejméně 18 let;
- Musí být vysoce motivována k zahájení kariéry v potravinářském a nápojovém průmyslu;
- Dychtivý učit se jiný cizí jazyk a životní styl.
Vydané certifikáty
- Osvědčení o účasti (5 hvězdiček k nejzajímavějším)
- Certifikát HACCP
- Osvědčení o bezpečnosti na pracovišti
- Osvědčení o dovednostech získané EQF (Evropský kvalifikační rámec) vydávané Lombardským regionem a platné v celé Evropě pro profil šéfkuchaře - šéfkuchaře EQF: 5
Cíle
- Vyberte si produkty a suroviny, abyste řádně uvařili širokou škálu italských jídel.
- Vytváření vlastních receptů s využitím nejmodernějších technik a metod vedle tradičních.
- Pohybujte se v nejrůznějších organizačních kontextech společnosti: od restaurace à la carte až po velká distribuční centra a ty, které nabízejí bankety, stravování a hromadné stravování obecně.
Obsah
- Historie italské kuchyně a umění šéfkuchaře.
- Kuchyňské prostředí, prostory, vybavení, nářadí.
- Techniky čištění, příprava a základní zpracování zeleniny.
- Zásady dobré hygienické praxe v kuchyni.
- Konzervace a skladování přípravků.
- Realizace jídel italské kulinářské tradice: suché a čerstvé těstoviny, gratinované a plněné.
- Vejce, techniky zpracování a druhy vaření. Základní suroviny a omáčky.
- Rýže: klasifikace, typy a použití; noky.
- Ryby, korýši a měkkýši, techniky čištění a vaření.
- Výroba pikantních talířů.
- Restaurace chléb.
- Restaurace dezerty.
- Organizace moderních pohostinství, a la carte restaurace menu, velká stravovací centra, rauty, restaurace stravování a kolektivní pohostinství.
- Provozní řízení gastronomických akcí.
- Zdravé stravování.
- Kreativita v kuchyni: textury, příchutě a speciální přípravky.
- Navrhování a provádění menu.
- Přehled nákladů na potraviny.
- Analýza současných trendů v restauracích: nové formáty.
- Prvky senzorické analýzy a enologie.
Proč si vybrat CAST Alimenti
- Kvůli naší historii: narodili jsme se v roce 1997.
- Kvůli velkým mistrům, kteří vyučují v našich učebnách.
- Vzhledem k pevné síti kontaktů v rámci pracovních příležitostí.
- Protože jsme škola mistrů světa: vyučujeme excelenci.
- Vzhledem k naší mezinárodní prestiž.
- 80% studentů najde uplatnění v tomto sektoru, a to díky službě, která je určena pro ty, kteří navštěvují školu.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Italian Gastronomy Certificate
- Florence, Itálie
Diplom francouzského a italského cukrářského umění
- Parma, Itálie
- Colorno, Itálie
Nový italský kulinářský program ALMA
- Parma, Itálie