Spolupracovat v aplikované vědě v kulinářském umění
Henry Ford College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Detroit, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Smíšené, Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* 2021-2022 výuka bude oznámena
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Associate in Applied Science in Culinary Arts poskytuje studentům příležitosti k budování charakteru, vedení a technických dovedností, které jsou nezbytné pro úspěch v globálním odvětví pohostinství a cestovního ruchu. Po čtyřletý titul v oboru pohostinství pokračujte v bakalářském studiu kulinářských umění Henry Ford College .
Výukové programy programu
Po úspěšném dokončení tohoto programu by studenti měli být schopni:
- Provedení menu od začátku do konce v souladu s normami ACF kategorie F a G pro jedlé teplé a studené potraviny.
- Spojte provoz restaurace a scénáře s normami a postupy FDRP.
- Na základě standardů MLCC a MRA posoudit, kdy a jak se podává pivo, víno a lihoviny v licencovaném zařízení
- Na základě norem NRA rozhodnout, jak zacházet s různými druhy potravin, aby se předešlo nemocem z potravin.
- Začlenit profesionální pracovní chování k dokončení 300 hodin pod dohledem stáže.
- Uspořádejte příklady různých segmentů (nekomerční, ubytování, sport a volný čas, restaurace, kasino) a pracovních příležitostí v pohostinství.
Kariérní možnosti
Spolu s různorodými pracovními zkušenostmi na úrovni linek může student, který absolvuje tento titul, chtít zvážit vstupní nebo vedoucí pozici v těchto oblastech:
- Full-service hotely
- Střediska a destinace
- Luxusní restaurace
- Služby zdravotní péče
- Vysokoškolské a univerzitní stravování
- Kasina
- Konferenční centra
- Prodej potravin a marketing
- Školní stravovací služba
- Stravování
- Restaurace pro volný čas
- Sport, volný čas a služby událostí
Akreditace
Kuchařský umělecký spolupracovník v aplikované vědě je akreditován Akreditační komisí Americké kulinářské federace pro vzdělávání (ACFEFAC) . Katedra také získala cenu za příkladný program symbolizující nejvyšší vzdělávací standardy uznávané ACFEFAC. Ocenění je uděleno programům, které prokázaly důsledné dodržování všech akreditačních požadavků ACFEFAC, spolu s vynikajícím řízením programu. ACFEFAC je uznána Radou pro akreditaci vysokoškolského vzdělávání (CHEA).
Instruktoři získávají školení a osvědčení od American Hotel & Lodging Educational Institute, The National Restaurant Association Educational Foundation, Federation of Dining Room Professionals a American Culinary Federation.
Další požadavky na program
Oficiální uniformu šéfkuchaře HFC je nutné zakoupit před zahájením kurzů kulinářských laboratorních kurzů - kontaktujte oddělení a objednejte si uniformy. Navštivte oddělení pohostinství na M-163 v budově Culinary Arts & Student Center nebo online na https://culinary.hfcc.edu/, kde získáte jednotné informace o objednávání.
2020-2021 Informace o výuce
Výuka za hodinu kreditu V okrese | Úroveň 100 a 200 101,50 $ | Úroveň 300 a 400 200 $ |
Mimo okres | 177 $ | 265 $ |
Mimo stát | 257 $ | 350 $ |
Mezinárodní studenti | 257 $ | 350 $ |
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Spolupracovník v aplikované vědě, kulinářské umění
- Philadelphia, Spojené státy americké
Spolupracovník aplikované vědy v kulinářském umění
- Hanceville, Spojené státy americké
AAS v kulinářském umění
- Jersey City, Spojené státy americké
- Union City, Spojené státy americké