Spolupracovník aplikované vědy v kulinářském managementu umění
Ancilla College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Donaldson, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Postavili jsme jídelnu a studentského života centrum s vyučovacím kuchyní v roce 2016. Ty by mohly být mezi prvními třídy v našem novém programu kulinářské umění.
AAS v kulinářském managementu umění připravuje ancilla studenty na úspěšnou kariéru v rostoucím poli. Profesionální kuchaři pracují v restauracích, rekreační střediska, hotely, nemocnice a podnikové centrále.
Jako šéfkuchař, pro mnoho lidí, je prvním krokem v budování podnikání ve službách potravin nebo vedení resortu. Najdete kuchaře v soukromých domech, na palubě výletní lodě, a jak prodejců v high-end potravinářských kamiony.
K dispozici jsou kurzy s tímto Major
- Úvod do profesionální vaření (CRT 101)
- Základní Příprava jídel (CRT 102)
- Kanalizace a bezpečnost (CRT 103)
- Úvod do Potraviny a nápoje průmyslu (CRT 104)
- Úvod do těsta a pečení (CRT 105)
- Menu Planning & Design (CRT 106)
- Řízení zásob a koupě (CRT 107)
- Intro na vinicích a nápoje (CRT 108)
- Regionální a mezinárodní kuchyně (CRT 109)
- A La Carte I (CRT 210)
- A La Carte II (CRT 211)
- Restaurace Rozvržení a design (CRT 212)
- Garde Manger (CRT 213)
- Kulinářský externship (CRT 299)
Jaké jsou mé možnosti kariéry s tímto programem?
- profesionální kuchař
- Příprava pokrmů technik
- kuchař linka
- Pekař
- Bezpečnost potravin inspektor
- Restaurace Manažer
- Zástupce šéfkuchaře
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Kuchařské řízení
- Belleville, Kanada
- Toronto, Kanada + 1 více
Profesionální vyšší technický kurz v oboru catering a nápoje
- Porto, Portugalsko
Technik pro gastronomii a restaurování
- Barcelona, Španělsko