Spolupracovník aplikované vědy v kulinářském umění
Virginia Western Community College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Roanoke, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Věděli jste, že Virginia Western Community College nabízí kvalitní kulinářské vzdělání, které akredituje Americká kulinářská federace? Věděli jste, že kulinářské umělecké dovednosti jsou žádané po celém světě? AAS v kulinářském umění na Virginia Western Community College vás připraví na výběr vzrušující kulinářské kariéry.
Toto učební osnovy jsou navrženy tak, aby poskytly studentům znalosti a základní dovednosti potřebné k úspěchu v kulinářském průmyslu.
Cíle programu: Absolventi splňují požadavky Americké kulinářské federace na způsobilost pro označení Certified Culinarian (CC) a Certified Pastry Culinarian (CPC).
Toto učební osnovy připravuje absolventy na vstup do pracovního procesu na různých úrovních na následujících pozicích: pekař, kuchař brojlerů, expeditor, kuchař fry / sauté, spíž, kuchař, cukrář, polévka a omáčka, sous chef a zeleninový kuchař. S úspěšnou pracovní zkušeností se studenti budou moci stát hlavními kuchaři a kuchaři.
být schopen vykonávat všechny základní funkce kulináře:
Uspokojivě komunikujte s klienty, supervizory, kolegy a kuchařským týmem, včetně rozmanité skupiny lidí.
Vidíte a slyšíte přiměřeně, abyste reagovali na různá kulinářská prostředí, jako je příjem a interpretace signálů různých zařízení.
Abyste mohli správně interpretovat zobrazená data, sledujte přiměřeně čtení měřidel zařízení.
Buďte připraveni navštěvovat a stát / chodit během vyučování a laboratoří během dne a večerů v délce 3 až 9 hodin.
Procházejte rychle po delší dobu z jedné oblasti do druhé. Pracujte s pocitem naléhavosti.
Často se ohýbejte nebo dřepejte.
Pomáhejte při zvedání nebo přemísťování zařízení, hrnců a pánví na vaření a potravinových přísad.
Prokázat adekvátní koordinaci očí / rukou pro obratnost při manipulaci se zařízením a náčiním.
K uchopení, tlačení, tahání a jemné manipulaci používejte ruce.
Pracujte s rukama plně nataženýma nad hlavou po krátkou dobu.
Rozlišujte barevné spektrum pro správnou přípravu a prezentaci připravených pokrmů.
Mají zrakovou ostrost, aby správně četly ručně psané žádosti, objednávaly, přijímaly zprávy, recepty a zajišťovaly bezpečnost pro klienty.
Musí být schopen zvednout minimálně 50 liber.
Umět zvládat více úkolů a udržovat „vyrovnanou hlavu“, když jste vystaveni vysoce stresujícím a náročným situacím v laboratoři a na stáži.
Pracujte v těsné blízkosti nejrůznějších skupin lidí.
Vydržte po dlouhou dobu prostředí s vysokou teplotou.
Pracujte jako člen soudržného týmu.
Navzdory předchozímu bude kvalifikovaná osoba se zdravotním postižením, která může vykonávat tyto základní funkce s přiměřeným přizpůsobením, považována za přijetí a další kvalifikované uchazeče.
Ačkoli tento program není určen k přenosu, mohou existovat dohody s konkrétními institucemi.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Spolupracovník v aplikované vědě, kulinářské umění
- Philadelphia, Spojené státy americké
Spolupracovník aplikované vědy v kulinářském umění
- Hanceville, Spojené státy americké
AAS v kulinářském umění
- Jersey City, Spojené státy americké
- Union City, Spojené státy americké