Přečtěte si oficiální popis

gastro

Kuchyni v celé své podstatě

Učební osnovy pro tento diplom je založen na neobyčejně gastronomické učení přinést studentů kulinářské vzdělávání na nejvyšší úrovni. Prostřednictvím globálního přístupu téměř výhradně v kuchyni, budou studenti posílit již zavedené zásady, pracovní tvořivost, technické znalosti a nové trendy, kterými se řídí gastronomii dnes.

Program je 5 měsíců a kompletní s volitelnými externími praxí v nejlepších restaurací v našem Culinary Team.

Gasma

Rozhodněte se pro svou vlastní budoucnost

Naše diplomy poskytují výcvik univerzální, dynamické a proaktivní profesionály. Lidé se chtějí naučit, s gastronomickým povolání a vítězný postoj. CEU Cardenal Herrera Univerzita a Gasma vám pomohou prostřednictvím participativního praktický workshopů, mistrovských třídách, učení návštěv a více inovativní a metodika.

Ať už se dnes rozhoduje o vašeho tréninku vám pomůže dělat rozdíl zítra.

gastronomie

Tým BEST

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu.

vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.

POJIŠTĚNÍ VALUE

Navrhli jsme tréninkový program zaměřený na rozvoj dovedností profesionálního prvotřídní kuchyní.

Naše metodika a kontakt s nejlepšími profesionály vás připraví, aby se na výzvu reagovat na potřeby odvětví.

Gasma

Proč studovat tento titul?

1.. Naučíte se základy mezinárodní kuchyně se řídí základy moderní kuchyně.

  1. Jste ahondarás v klasické kuchařské techniky k extrakci jeho podstatu.

  2. Budete prohloubit zelenou kuchyň jako jeden z hlavních trendů vedoucích gastronomii dnes.

  3. Budete cestovat přes kuchyních světa, a to jak z hlediska techniky a produktu.

  4. Budete rozvíjet svůj tvůrčí potenciál; což vám umožní nastavit jedinečný a originální kuchyně.

6.. Víte z první ruky ty úspěšné obchodní modely a bude krok s nejnovějšími trendy v mezinárodním měřítku.

  1. CEU Cardenal Herrera Univerzita a Gasma vsadit na inovační metodiky a aktivní role studentů: praktická cvičení, v mistrovských třídách, workshopy, návštěvy ... 8. Dozvíte se ze zkušeností a odborných znalostí našeho kuchařského týmu a předními odborníky v gastronomické Management.

  2. Budete sázet pro práci v síti, a tlačit své vlastní kulinářské komunitě prostřednictvím kontaktu s kuchaři a odborníky zapojené do své vzdělání.

  3. Budete dokončit své učení s 350 hodin stáže, kde budete objevovat každodenní život nejlepších restaurací ve Španělsku.
pečivo

Určeno

podnikání

Cílem této diplomové je trénovat ty nejlepší kuchaře. Odborníci, kteří musí držet krok s kuchyňskými trendy, nejvíce inovativních technologií, surovin na svých nástrojů likvidace a stvoření, které jim umožní rozvíjet kvalitní jídelní koncepty přizpůsobené na současném trhu.

  • Studenti Horní / Střední stupeň vaření a stravování (Hospitality).
  • Vysokoškolské vzdělání v gastronomii a kulinářské umění.
  • Vysokoškolské vzdělání v oboru Management / pohostinství a cestovním ruchu řízení v gastronomii nebo specifické zmínky restaurování.
  • Restaurování profesionály, kteří usilují, aby zvýšila jejich potenciál, získání vhodné pro profesní rozvoj a zlepšení jejich obchodních nástrojů.

Program a metodika

Program

Cardenal Herrera Univerzita a Gasma sázet na zkušenostní a motivační formátu, ve kterém student je hlavním protagonistou jeho výcviku. Cílem je, aby studenti rozvíjet co nejvíce ze svého odborného profilu a získat všechny dovednosti potřebné sektorem. Nejlepší způsob, jak to udělat, je přes inovativní a dynamické metodiky. Proto, 80% diplomové hodiny jsou věnovány praktické výuky. Třídy vyvinuté v intenzivních sezení pondělí a úterý od 9:00 do 18:30 s možností stravování v samotném centru města, takže studenti vytěžit maximum z tohoto kulinářský zážitek. Studenti jsou tvořeny vhod-participativní sezení a pracovat s kuchaři mezinárodní reference.

Zaměřujeme na zkušenostní učení mimo učebnu. Cílem je, aby student zná a oceňuje práci různých gastronomických subjektů: zemědělců, výrobců, distributorů, laboratoře, R & D + i, atd. Vše pod neustálým dohledem ze strany lektorů a průběžného hodnocení znalostí. Po dokončení diplom, studenti musí prokázat dovednosti získané ve Final Project Diploma nesmírně praktické. Poskytuje praktický výcvik ve vysokých restauracích gastronomických hodnotou po dokončení akademického roku a prošel závěrečný projekt Diplom. Doba trvání je 350 hodin, které mohou být ověřeny na kreditech síly.

Gasmagastronomie

Obsah

Diplom předměty nabízejí odbornou přípravu studentů v nejnovějších technologií a inovačních kulinářských trendů.

Program se vyučuje na:
španělština

Zobraz 4 více kurzů z Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus »

This course is Studium v kampusu
Start Date
Zář 2019
Duration
6 měsíců
Denní studium
Price
5,600 EUR
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
Zář 2019
End Date
Termín odevzdání přihlášek

Zář 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date