Vyšší diplom v kulinářském umění
International Culinary Institute
Klíčová informace
Umístění kampusu
Hong Kong, Hongkong
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
HKD 59 000 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* za rok. Školné pro akademický rok 2021/22 je v současné době přezkoumáváno
Úvod
Obrázek s laskavým svolením Rady pro odborné vzdělávání
Cíle programu
Připravuje studenty na práci v živém a stále se rozvíjejícím stravovacím průmyslu a rozvíjí své intelektuální a profesionální kompetence, aby uspokojili poptávku tohoto odvětví po nové generaci kuchařů, kteří mají nejen multikulinářské a manažerské dovednosti, ale také profesionální myšlení a pracovní přístup ;
Poskytuje širokou škálu témat v čínských a západních kulinářských uměních a vědách a klastrech specifických modulů kulinářského proudu ke zvýšení znalostí a dovedností studentů v národním / mezinárodním kulinářském umění s cílem pomoci studentům realizovat jejich zájmy a kariérní aspirace;
Strukturovaný, aby vedl studenty k tomu, aby získali znalosti v kulinářských výklencích a rozvíjeli know-how v oblasti řízení v gastronomických a gastronomických firmách.
Program Stream
Studenti si mohou zvolit jeden z následujících proudů, aby si prohloubili své odborné znalosti a dovednosti v příslušné studijní oblasti:
- Západní kuchyně (kampus ICI)
- Čínská kuchyně (kampus CCI) *
Studenti vstoupí do Stream ve třetím semestru podle jejich výběru, akademického výkonu a dostupnosti míst v Stream.
* Poznámka: Čínský stream se nevztahuje na studenty, kteří nejsou místními.
Kariérní vyhlídky
Absolventi budou profesionálně připraveni zaujmout operativní pozice dostupné v široké škále stravovacích zařízení, jako jsou restaurace, hotely, letoviska, tematické parky a klubovny. Po nashromáždění odborných zkušeností se stanou vysoce schopnými kandidáty na pozice dohledu a managementu.
Absolventi vysokoškolského diplomu v kulinářském umění (západní kuchyně), kteří mají jednoroční postkvalifikační pracovní zkušenosti s minimálním věkem 22 let a úspěšně absolvují obchodní test, získají ocenění „Certified Cook“, které společně nabízí International Culinary Institute a Německá průmyslová a obchodní komora.
Profesionální rozpoznávání
Studenti, kteří studují programy přípravy a stravování, jsou povinni absolvovat modul Hygiena a bezpečnost potravin. Úspěšným uchazečům je uděleno „Základní osvědčení o hygieně potravin pro inspektory hygieny“, které uznává ministerstvo hygieny potravin a životního prostředí v Hongkongu.
Absolventi vysokoškolského diplomu v kulinářském umění (západní kuchyně), kteří mají alespoň roční postkvalifikační pracovní zkušenosti a minimálně 22 let, mohou absolvovat kvalifikační systém German Trade Test Qualification System. Úspěšní kandidáti získávají ocenění „Certified Cook in Western Cuisine“, které nabízí International Culinary Institute a vzdělávací středisko pohostinství pro podnikání a management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Absolventi vysokoškolského diplomu v kulinářském umění (čínská kuchyně) mohou absolvovat obchodní test navrženou organizací v Číně. Úspěšným kandidátům byla udělena příslušná kvalifikace „čínský kuchař“.
Obecné požadavky na vstup
Absolvent střední školy s prokázanou znalostí anglického jazyka, např. IELTS v 5,0 nebo ekvivalentu.
Žádosti budou posuzovány jednotlivě příslušným oddělením.
Osnovy
Stream programu
Studenti si mohou vybrat jeden z následujících proudů, aby si prohloubili své odborné znalosti a dovednosti v příslušné studijní oblasti:
- Západní kuchyně (kampus ICI)
- Čínská kuchyně (kampus CCI) *
Studenti vstoupí do Streamu ve třetím semestru, podle jejich výběru, akademický výkon a dostupnost míst ve Streamu.
*Poznámka: Čínský stream se nevztahuje na jiné než místní studenty.
Profesionální uznání
Studenti, kteří studují programy přípravy jídel a stravování, jsou povinni převzít modul Hygiena a bezpečnost potravin. Úspěšným uchazečům je udělen osvědčení o" základní hygieně potravin pro supervizory hygieny," které uznává oddělení hygieny potravin a životního prostředí v Hongkongu.
Absolventi vyššího diplomu z kulinářského umění (západní kuchyně), kteří mají alespoň roční postkvalifikační praxi a minimálně 22 let věku, mohou absolvovat německý obchodní test kvalifikačního systému. Úspěšní kandidáti jsou oceněni „Certified Cook in Western Cuisine“, který nabízí vzdělávací centrum pohostinství pro& řízení podniku, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz e.V., IHK-Akademie Koblenz e.V.International Culinary Institute
Absolventi vyššího diplomu v kulinářském umění (čínská kuchyně) mohou sedět na obchodní zkoušce navrženou organizací v Číně. Úspěšným uchazečům je udělena příslušná kvalifikace „Chinese Cook“.
Přijímací řízení
Galerie
Kariérní možnosti
Absolventi budou profesionálně připraveni zaujmout operativní pozice dostupné v široké škále stravovacích zařízení, jako jsou restaurace, hotely, střediska, tematické parky, a klubovny. Po nashromáždění odborných zkušeností se stanou vysoce schopnými kandidáty na pozice dohledu a managementu.
Absolventi vyššího diplomu z kulinářského umění (západní kuchyně), kteří mají roční postkvalifikační pracovní zkušenosti s minimálně 22 let věku a absolvují obchodní test, obdrží „Certified Cook“, který společně nabízí německá průmyslová a obchodní komora.International Culinary Institute