Základy francouzské čokolády a cukrovinek
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Klíčová informace
Umístění kampusu
Yssingeaux, Francie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 months
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 9 190 / per course *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* čisté ceny.
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Tento program, zaměřený na nadšence a podnikatele, zvedá víko na dovednostech a technikách, díky nimž francouzští čokolády závidí svět. Ve spolupráci s renomovanými šéfkuchaři a odborníky se naučíte, jak aplikovat základní techniky pro výrobu čokolády a cukrovinek, a také získat jedinečné pohledy na nové čokoládové trendy a ingredience.
S aplikovanou teorií rozšířenou po celém programu a návštěvami společnosti a sezeními zaměřenými na design a fotografii vám program vybaví dovednosti potřebné pro práci s čokoládou a různými produkty, včetně dezertů, čokolády a cukrovinek na bázi čokolády.
Pracovní a pracovní příležitosti:
- Podnikatel
- Čokoláda a cukrář
- Čokoláda a cukrovinky design
- Výroba čokolády
Trvání: 2 měsíce
Struktura programu:
- Základní čokoládové techniky -3 týdny
- Cukrovinky - 2 týdny
- Pečivo na bázi čokolády -1 týden
- Umělecká díla - 2 týdny
Podmínky pro přijetí:
Není vyžadován předchozí titul ani praxe
Minimálně 18 let
Francouzština A2
Další příjem - od 6. července 2020 do 28. srpna 2020
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Úvod do Základů čokolády a cukrovinek (Certifikát)
- Paris, Francie
Švýcarský velký diplom v cukrářském a čokoládovém umění
- Port-Valais, Švýcarsko
Postgraduální studium v oboru pečivo a čokoláda pro pokročilé
- Barcelona, Španělsko