Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Základy francouzské čokolády a cukrovinek

Základy francouzské čokolády a cukrovinek

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Klíčová informace


Umístění kampusu

Yssingeaux, Francie

Jazyky

Angličtina

Studijní formát

Na kampusu

Doba trvání

2 months

Tempo

Plný úvazek

Školné

EUR 9 190 / per course *

Uzávěrka přihlášek

Vyžádejte si informace

Nejbližší datum zahájení

Vyžádejte si informace

* čisté ceny.

Stipendia

Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium

Úvod

O Škole

Otázky

Podobné kurzy

  • Úvod do Základů čokolády a cukrovinek (Certifikát)
    • Paris, Francie
  • Švýcarský velký diplom v cukrářském a čokoládovém umění
    • Port-Valais, Švýcarsko
  • Postgraduální studium v oboru pečivo a čokoláda pro pokročilé
    • Barcelona, Španělsko