Základy francouzského pečiva - 6 týdnů
Ecole Lenôtre
Klíčová informace
Umístění kampusu
Rungis, Francie
Jazyky
Angličtina, Francouzština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
6 - 6 týdnů
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 8 094 / per course *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* Bez DPH
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Ecole Lenôtre poskytuje svým studentům a partnerům špičková školení, která usnadňují, povzbuzují, komunikují a udržují vysoké výkonové standardy a dokonalost.
Tento vzdělávací kurz "Základy francouzského pečiva" trvá 6 týdnů a je určen pro lidi, kteří se chtějí naučit a zvládnout základy francouzského pečiva. Cílem studentů je naučit se základní odborné znalosti ve francouzské cukrárně za 6 týdnů . Škola Lenôtre vám předá základní gesta a základní techniky.
Způsobilost pro tento předmět má následující předpoklady :
- Být plnoletý
- Mít minimální znalostní základnu v základním uvažování (výpočty a logika)
- Chcete se zapojit do profesionálního prostředí kulinářských řemesel
Učení znalostí a technik se provádí praxí v učebnách. Teorie je integrována do praxe, což umožňuje lepší pochopení technik a okamžitou implementaci.
Budete mít příležitost objevit francouzskou sladkou gastronomii prostřednictvím různých kreací.
PROGRAM
- Vypracujte základní těsta: křehké, koláčové, listové…
- Vyrobte piškoty a šlehaná těsta: joconde, vídeňské sušenky, « pain de gènes…
- Dělejte kompoty a pošírované ovoce: pošírované hrušky…
- Připravte pusinky nebo těsto na pusinky: švýcarské pusinky, italské, mandlové dacquoise…
- Vyrobte si základní krémy a jejich variace: Cukrový krém, chiboust krém, ganache…
- Řídit a organizovat svou práci (týmová práce, řízení zásob, řádný proces a metoda, dodržování výroby a konzervace atd.)
CENA
Cena za 6 týdnů intenzivního tréninku: 8 094 € HT (9 712,80 € TTC)
Další školení jsou:
- 26. února 2024 – ve francouzštině a angličtině
- 2. září 2024 – ve francouzštině a angličtině
Pro více informací nás prosím kontaktujte emailem na [email protected]!
Těšíme se na vás v ECOLE LENÔTRE
Přijímací řízení
Osnovy
PROGRAM
Cílem tohoto modulu je umožnit studentům naučit se základy cukrářského stravování a osvojit si základní dovednosti.
Praktické lekce:
- Vypracujte základní těsta: křehké, koláčové, listové…
- Vyrobte piškoty a šlehaná těsta: joconde, vídeňské sušenky, « pain de gènes…
- Dělejte kompoty a pošírované ovoce: pošírované hrušky…
- Připravte pusinky nebo těsto na pusinky: švýcarské pusinky, italské, mandlové dacquoise…
- Vyrobte si základní krémy a jejich variace: Cukrový krém, chiboust krém, ganache…
- Řídit a organizovat svou práci (týmová práce, řízení zásob, řádný proces a metoda, dodržování výroby a konzervace atd.)
- Hodnocení pokroku
Poplatek za studium programu
Galerie
Ideální studenti
Certifikace základů pečiva na École Lenôtre jsou určeny pro dospělé, kteří chtějí trénovat nebo změnit kariéru:
- Amatéři a nadšenci, kteří chtějí přesměrovat svou kariéru
- Mladí profesionálové
- Profesionálové, kteří opustili živnost na kratší či delší dobu
Vzhledem k intenzitě tohoto programu je důležité, aby byl každý uchazeč skutečně motivován cukrářskými profesemi a profesí jemné kuchyně obecně.
Předběžné požadavky pro vstup do tohoto kurzu:
- Být plnoletý
- Mít minimální znalostní základnu v základním uvažování (výpočty a logika)
- Chcete se zapojit do profesionálního prostředí kulinářských řemesel
Kariérní možnosti
Po našich vzdělávacích kurzech mohou absolventi, kteří získají titul Pastry Chef uznaný RNCP jako profesionální titul 4. úrovně ekvivalentní Professional Baccalaureate, v závislosti na své úrovni a kariérních vyhlídkách přejít k následujícím profesím
- Cukrář
- Sous-chef Pâtissier
- Cukrář de party
- Domácí kuchař
- Manažer cukrárny
- Trenér kuchařů, učitel kuchařů
- Konzultant, kritik a kulinářský publicista
- Správce potravin a nápojů
- Podnikatel
- Tvorba pečiva
- Laboratorní výroba
- Catering
- Cukrář, pekařský kuchař
V březnovém zasedání 2021 byla úspěšnost našich studentů v diplomu Titul cukrář 100% .
Vybavení
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Baking Skills
- Online Canada
Odborník ve vědě v pečení a cukrářství
- Santa Clara, Spojené státy americké
Associate of Applied Science in Baker and Pastry Arts
- Lynnwood, Spojené státy americké