Keystone logo

Pokročilý vysokoškolský titul Programy v Technologie potravin 2024

Filtry

Filtry

  • Pokročilý vysokoškolský titul
  • Zdravotní péče
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Pokročilý vysokoškolský titul Programy v Technologie potravin

Pro komplexní studium na konkrétní tematické oblasti mohou studenti chtít zvážit získání pokročilého diplomu. Tento typ programu je mezi přidruženým stupněm a bakalářským stupněm a trvá asi tři roky.

Co je pokročilý diplom ve vědách o potravinách? V tomto programu studenti obvykle studují vědu za potravou, aby lépe porozuměli tomu, jak zajistit bezpečnost potravin. Témata studovaných v programu mohou zahrnovat techniky zpracování potravin, metody balení, předpisy pro potravinářský průmysl a normy pro bezpečnost potravin. Kurzy mohou také pomoci studentům pochopit řízení provozu, zajištění kvality a studie spotřebitelů. Mnoho programů bude zahrnovat studium biologie, chemie a základní témata vědy o potravinách, také. Některé programy budou zahrnovat praktické zkušenosti nebo projekt, který studentům umožní praktické využití toho, co se učí.

Po absolvování programu v oboru potravinářské vědy absolventi obvykle mají pevné znalosti o potravinářských operacích, což je přínosné pro mnoho kariér. Získají také dovednosti v analýze potravin pro bezpečnost. Nakonec se naučí správné dokumentační dovednosti, což je všeobecně prospěšné pro jakoukoli oblast života.

Odhady nákladů na program lze nejlépe získat přímo z každé školy. Je to kvůli rozdílům ve výuce a dalším nákladům ze školy do školy. Studenti by se měli obrátit na oddělení finanční pomoci školy.

Pokročilý diplom ve vědách o potravinách umožňuje jednotlivcům připravit se na mnoho kariér v potravinářském průmyslu, včetně těch, které se zabývají výrobou, řízením a regulací. Některé pracovní tituly pro absolventy zahrnují specialisty na bezpečnost potravin, zástupce pro prodej potravin, technik zajišťující kvalitu, koordinátor potravinového mikrobiologa a hygienu. Absolventi mohou najít práci i v různých průmyslových odvětvích. Mohou zahrnovat zpracování potravin, bezpečnost potravin, kontrolu kvality, technický prodej a vládní agentury.

Pokročilý diplom ve vědě o potravinách může být velkým impulsem pro kariéru v potravinářském průmyslu. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, a to vyplněním vyplněného formuláře.