Keystone logo

2 Diplomovaný specialista umění Programy v Ekonomie v Oakland, Spojené státy americké pro 2024

Filtry

Filtry

  • Diplomovaný specialista umění
  • Spojené státy americké
  • Ekonomika
  • Ekonomie
Studijní obory
  • Ekonomika (2)
    • Zpět do hlavní kategorie
    Místa
    Najděte další místa
    Druh titulu
    Doba trvání
    Studijní tempo
    Jazyk
    Jazyk
    Studijní formát

      Popular study format

      Popular education type

      Diplomovaný specialista umění Programy v Ekonomie

      Oakland je hlavní město na západním pobřeží v Kalifornii, USA. Oakland je domovem některých známých a akreditovaných univerzit. Oakland vysokoškolské vzdělání konsorcium a Oakland komunita a hospodářský rozvoj agentura pomůže vysokoškolský poskytovatele služeb v rámci sdílených městských zařízení.

      Existují důkazy o ekonomické psaní, které se datuje celou cestu zpět do mezopotámské éry. Vývoj moderní ekonomika je do značné míry způsobeno dvěma skupinami, které jsou označovány jako physiocrats a merkantilisty. Tyto skupiny pomáhají rozvoji kapitalismu v Evropě v 16. století.

      USA zůstávají nejoblíbenější destinací pro zahraniční studenty na světě. Univerzity v USA dominují světovému žebříčku a země také nabízí širokou škálu vzrušujících studijních míst. Státní univerzitní systémy jsou částečně dotovány státními vládami, a může mít mnoho kampusů rozmístěných po celém státě, se stovkami tisíc studentů.

      Spolupracovník míry umění je odrazovým můstkem pro mnoho studentů. Po zaostření na oboru po dobu dvou let na odborné, technické, nebo Community College, studenti mohou jít na nalezení lepší kariéru nebo vydělávat vyšší stupeň.