Program italských těstovin
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Klíčová informace
Umístění kampusu
Parma, Itálie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 weeks
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 4 900 / per course *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
08 May 2024
* Od 4 900 € do 3 900 € S DOSTUPNÝMI STIPENDI
Úvod
3 týdny lekcí, ukázek a praktických lekcí ve škole + volitelná stáž
Tento unikátní kurz nabídne studentům možnost vstoupit do světa výroby italských těstovin, naučit se specifické techniky výroby suchých i čerstvých těstovin a také jak řešit výrobu pro přímý prodej a cateringové služby.
Toto je perfektní šance pro všechny mezinárodní studenty, kteří se chtějí naučit techniky výroby a výroby těstovin jak pro laboratoře čerstvých těstovin, tak pro catering, aby získali skutečnou profesionalizaci a udělali krok vpřed k podnikání v tomto odvětví.
Přejete si vědět více nebo stále pochybujete o tom, který program je pro vás nejlepší?
Rezervujte si osobní online orientační schůzku 1:1 na našem webu!
Budete mít možnost zorganizovat Skype nebo WhatsApp hovor s naším přijímacím týmem a položit své otázky. Šance dozvědět se více o vzdělávací dráze a přihláškovém řízení a také se dozvědět o doplňkových službách, které škola nabízí.
Užijte si náš virtuální den otevřených dveří
V naprostém bezpečí, připojením z vašeho domácího PC nebo chytrého telefonu, budete moci „virtuálně vstoupit“ do školy, poslouchat živě prezentaci kurzu pořádaného našimi zaměstnanci a ptát se jich na všechny otázky, které chcete.
Kariérní možnosti
- Catering a restaurace
- Čerstvé těstoviny a související laboratoře
- Samostatná výdělečná činnost
Galerie
Osnovy
Struktura kurzu
- Plný úvazek
- 5 dní v týdnu
- 3 týdny demonstrací a praktických sezení
- Fáze stáže: volitelná a aktivovaná podle uvážení ředitele školství po vyhodnocení průběhu rezidenční fáze
Obsah
- Čerstvé, suché, plněné těstoviny
- Ručně vyráběné těstoviny
- Výroba těstovin pomocí profesionálních strojů
- Sušení, pasterizace a trvanlivost
- Historické pozadí na těstovinách
- Nastavení, čištění a údržba strojů
- Výrobní proces, náklady na potraviny a nakládání s odpady
- Balení
- Zřídit a vybavit čerstvou těstovinovou dílnu
- Vaření těstovin
- Italská večeře v restauraci — kurzy těstovin