CERTIFIKÁT NA PEČENÍ A PASTRY
Arizona Culinary Institute
Klíčová informace
Umístění kampusu
Scottsdale, Spojené státy americké
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Studenti dostanou důkladný úvod do základních dovedností, technik, konceptů a teorií zapojených do profesionálního vaření. Důraz je kladen na klasickou francouzskou teorii vaření včetně principů Escoffiera. Zahrnuty jsou jesle Garde, mateřské omáčky, malé omáčky a řada tradičních i moderních technik přípravy. Studenti se naučí správné dovednosti a manipulaci s nožem, stejně jako bezpečnost a hygienu. Třída je teoretická a praktická.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Baking Skills
- Online Canada
Odborník ve vědě v pečení a cukrářství
- Santa Clara, Spojené státy americké
Associate of Applied Science in Baker and Pastry Arts
- Lynnwood, Spojené státy americké