AAS v pivovarnictví, destilaci a kvašení
Asheville-Buncombe Technical Community College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Asheville, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Toto učební osnovy jsou určeny k přípravě jednotlivců na různé kariéry v pivovarnictví, destilaci a fermentaci. Součástí studijního programu je výuka ve třídě, praktické laboratorní aplikace vaření, destilace a fermentace. Kurz práce v pivovarnictví, destilaci a fermentaci zahrnuje výrobu, provoz, bezpečnost a hygienu a související technologické technologie. Související práce v kurzu jsou nabízeny v oblasti fermentační výroby, bezpečnosti a hygieny, mikrobiologie nápojů z aplikovaných řemesel, zemědělství, marketingu, managementu, vybavení, balení a údržby.
Absolventi by měli mít nárok na pracovní příležitosti v pivovarnickém, destilačním a fermentačním průmyslu. Studenti mohou být způsobilí k účasti na odborných certifikačních zkouškách Institutu pivovarnictví a destilace (IBD), které odpovídají studijnímu programu. Program vaření, destilace a kvašení připravuje jednotlivce k uplatnění technických znalostí a dovedností při vaření, destilaci a kvašení různých produktů, včetně nápojů. Zahrnuje výuku výroby fermentovaných produktů, pěstování, marketing, správu, právní záležitosti, kontrolu, údržbu, servis a opravy zařízení, provoz zařízení, balení, sanitaci a svařování.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
专业 国家 侍 酒 师 及 葡萄酒 顾问 专业
- Bordeaux, Francie
Úvod do Základů francouzského vína (certifikát)
- Dijon, Francie
CE - odborné znalosti v oblasti řízení vína
- Porto, Portugalsko