Diplom v oboru kulinářské umění
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Klíčová informace
Umístění kampusu
Lucerne, Švýcarsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 - 3 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Diplom Kulinářské umění
Diplom BHMS v kulinářském umění seznamuje studenty se světem produkce potravin prostřednictvím základních operačních technik a praktického základního kompetenčního vzdělávání. Mezi nejvýznamnější kurzy tohoto ročníku patří klasické evropské metody vaření, řezy, zásoby a omáčky jako základní kámen. Cukrovarnické dovednosti jsou rozvíjeny prostřednictvím dvou specializovaných kurzů a průmyslových základů bezpečnosti potravin a výživy jsou vyučovány v přípravě pro studenty 'první odborné vzdělávání umístění.
Kuchyňské zařízení BHMS
BHMS modernizovala své kulinářské zařízení a přidala novou, nejmodernější tréninkovou kuchyň k existující výrobní kuchyni. V tomto prostředí bez stresu mají kuchaři v každém ročníku programu možnost získat a procvičovat základní kulinářské dovednosti a dovednosti, než je aplikují na skutečné kuchyňské prostředí pro výrobu potravin.
Diplom v oboru kulinářské umění
Tento 6-12-měsíční program Diploma in Culinary Arts přináší studentům do světa výroby potravin prostřednictvím základních technik a praktických výcviků. Studenti jsou seznámeni se základními způsoby vaření, kuchyňským vybavením, stroji a nádobami, stejně jako s kalibracemi receptů a postupy kuchyně. Studenti se také naučí používat potravinářské ingredience, rozvíjet dovednosti v používání kuchyňského vybavení a náčiní, naučit se připravovat základní zásoby, polévky, omáčky a saláty a seznámit se s principy kuchyně v oblasti terminologie, výživy a kuchyňského účetnictví. Po úspěšném absolvování prvních šestiměsíčních studijních pobytů se studenti kvalifikují na 4-6měsíční stáž v jedné z mnoha renomovaných švýcarských restauračních zařízení.
Vyšší diplom v kulinářském umění
Tento 6-12-měsíční program Vyšší diplom v kulinárském umění staví na základní znalosti studentů o mezinárodních kulinářských principech získaných na úrovni diplomu (1. ročník studia). Studenti prozkoumají evropskou a etnickou kuchyni tím, že připravují širokou škálu receptů včetně typických předkrmů, ryb, vegetariánských jídel, jídel hlavního jídla, stejně jako pečiva a dezertů. Studenti se také učí komunikační a manažerské dovednosti, vedení a týmová práce a vztahy s hosty. Po úspěšném absolvování prvních šestiměsíčních vyšších diplomových prací se studenti kvalifikují na 4-6měsíční stáž v jedné z mnoha renomovaných švýcarských restauračních zařízení.
Přímý vstup do kulinářského umění
Přímý vstup do programu Vysokoškolský diplom v kulinárských uměních je udělen žadatelům, kteří úspěšně absolvovali nejméně jeden akademický rok výuky kuchařského umění (s angličtinou jako studijní médium) u akreditované instituce a jsou držiteli ověřeného kulinářského průkazu z vrcholu hotel třídy nebo restaurace.
Cíl programu
Program BHMS Diploma in Culinary Arts je speciálně navržen pro mladé dospělé, kteří chtějí vstoupit do oblasti gastronomie. Program nabízí studentům praktické a odborné školení v oblasti tvorby potravin tak, aby byli plně schopni přispět k tomuto odvětví. To přináší značnou hodnotu a prestíž se zaměstnavateli po celém světě. To může také prospěch lidem, kteří chtějí získat potřebné odborné znalosti, když uvažují o otevření svého vlastního kulinářského nebo cateringového podnikání. Studenti s odpovídající kvalifikací mohou vstoupit do programu ve druhém roce. Tento první ročník představuje potenciální studenty do báječného světa výroby potravin a potravin. Vyučuje základní techniky výroby potravin a umožňuje studentům porozumět požadavkům, které průmysl požaduje pro budoucí kulináře. Tento základní kurz připravuje studenta na svou první stáž v komerční kuchyni a umožní mu rozvíjet důvěru, schopnost týmové práce, znalosti a dovednosti přežít v ruchu velkého a plně funkčního kuchyně.
Obsah kurzu
KÓD |
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Diplom v oboru kulinářské umění
- Vancouver, Kanada
Diplom v pečení
- Vancouver, Kanada
Diplom ve šéfkuchaře kuchyně
- Barcelona, Španělsko