Carpigiani Gelato University
Úvod
Carpigiani Gelato University se narodila v roce 2003 z potřeby šíření kultury italské řemeslné zmrzliny, je dnes první školou na zmrzlinu v Itálii i na světě. Referenční bod pro výrobce zmrzliny, podnikatele, kuchaře a cukráře, solidní a avantgardní realita, pro ty, kteří se chtějí naučit nebo prohloubit umění italské zmrzliny.
Díky dlouholetým zkušenostem společnosti Carpigiani v oblasti technologií a strojů na výrobu zmrzliny Carpigiani Gelato University k dispozici největší laboratoř zmrzliny na světě, kde si studenti mohou procvičit přípravu receptů vytvořených společně s nejodbornější zmrzlinou mistři. . Tým mistrů zmrzliny je složen z největších odborníků v odvětví zmrzliny i mimo ni. Učební plán každého učitele je ve skutečnosti bohatý na národní a mezinárodní zkušenosti ve všech potravinářských specialitách.
Každý rok se více než 2 Carpigiani Gelato University nabízí v Bologni, v různých jazycích: italština, angličtina, francouzština, španělština, němčina, japonština a ruština. Díky mezinárodnímu týmu certifikovaných mistrů zmrzliny je zde více než 4000 studentů na 10 mezinárodních místech.
V průběhu let škola vytvořila a rozvinula důležitou akademickou spolupráci s předními školami, instituty a univerzitami v oblasti gastronomie.
Místa
- Anzola dell'Emilia
Via Emilia,45, 40011, Anzola dell'Emilia