Kulinářské řízení
Chippewa Valley Technical College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Online USA
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Průmysl stravovacích služeb je jedním z předních zaměstnavatelů v této oblasti a společnost CVTC odpovídá na poptávku po těchto kariérách novým dvouletým přidruženým stupněm kulinářského managementu. Kariéra v kulinářském průmyslu je náročná a různorodá s mnoha příležitostmi k postupu. Program kulinářského managementu CVTC vás připraví na kariéru kuchaře, sous chefa, manažera restaurace, manažera stravovacích služeb nebo pekaře.
Přidružený titul Culinary Management připraví studenty na implementaci teoretických a manažerských dovedností směrem k profesionální přípravě potravin a standardům služeb na stále náročném trhu. Studenti se naučí základní a pokročilou kulinářskou techniku, plánování jídelního lístku, správu nápojů, provoz restaurací, výživu, nákup, kontrolu nákladů a dohled nad stravovacími službami. Požadovaná stáž umožní procvičení těchto demonstrací dovedností v pohostinském prostředí mimo areál kampusu. Absolventi mají mnoho výjimečných pracovních příležitostí lokálně nebo kdekoli, kde je kariéra může zavést.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Kuchařské řízení
- Belleville, Kanada
- Toronto, Kanada + 1 více
Culinary Management
- Online Canada
Spolupracovník vědy v pohostinství a restauračním managementu
- Los Angeles, Spojené státy americké