Zmrzlinárna
Congusto Gourmet Institute
Klíčová informace
Umístění kampusu
Milan, Itálie
Jazyky
Italština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Profesionální řemeslný kurz zmrzliny, který se stane výrobcem zmrzliny
Profesionální kurz zmrzliny trénuje profesionální postavu výrobce zmrzliny a je zaměřen na začínající profesionály, kteří se chtějí stát součástí světa kvalitní řemeslné zmrzliny.
Cíle
Kromě výuky výroby zmrzliny se kurz výroby zmrzliny, který se koná v Miláně, zaměřuje na školení profesionálů schopných propagovat kulturu italské zmrzliny, jedné z gastronomických excelencí naší země. Dávat tu správnou hodnotu řemeslnému gelato, které se vyrábí ručně s vynikajícími surovinami, znamená znát jeho tajemství, pravidla a předpisy, ale také vědět, jak se rozhodovat pro kvalitu. Výrobník zmrzliny je profesionál schopný vyrábět zmrzlinu, který pracuje na celém výrobním procesu v souladu s potravinovými a hygienickými normami.
Studijní plán
Studijní plán kurzu výrobník zmrzliny zahrnuje teoretické a praktické lekce, které se učí, jak provádět jak manuální procesy, tak pomocí strojů a zařízení, míchání, pasterizace, homogenizace ingrediencí podle receptur, správné zrání, zmrazování a kalení produktu. Kurz výrobce zmrzliny vám umožní aplikovat specifické techniky k výkonu povolání v řemeslných dílnách pro výrobu zmrzliny a zmrzlinových salonů.
V souladu s protokolem Anti Covid jsme poskytli pouze teoretické lekce v režimu FAD (distanční vzdělávání) striktně ŽIVĚ ve virtuální učebně určené a vyhrazené pro vaši skupinu.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Certifikát v kulinářských dovednostech (CULI)
- Barrie, Kanada
- Online
Certifikát specialista na maloobchodní prodej masa
- Prince Albert, Kanada