Švýcarský velký diplom v cukrářském a čokoládovém umění
Culinary Arts Academy Switzerland
Klíčová informace
Umístění kampusu
Port-Valais, Švýcarsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 semesters
Tempo
Plný úvazek
Školné
CHF 44 100 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Osvojte si základy kulinářského umění a rozvíjejte své patro a smysly zkoumáním různých technik, ingrediencí a světových kuchyní.
Hlavní body programu
Vyvíjejte inovativní exponáty
- Osvojte si základy kulinářského umění, rozvíjejte své patro a smysly zkoumáním různých technik, ingrediencí a světových kuchyní.
- Vydejte se na průmyslovou stáž v kterémkoli z nejlepších cukrářských institutů na světě.
- Kulinářský program světové třídy, který vás vybaví technickými dovednostmi, které potřebujete, abyste se stali nejlepším šéfkuchařem.
- Zkušení instruktoři kuchařů.
- Absolvent s:
- Švýcarský velký diplom v cukrářském a čokoládovém umění
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Struktura
Objevte umění a vědu pečení a pečiva vytvořením různých těsta, chléb, sušenky, sušenky, koláče, koláče, koláče, koláče, a slané předměty.
Rok 1: Le Bouveret
Termín 1:11 týdnů
- Základy klasického pečicího pečiva &
- Bezpečnost potravin a hygiena
- Úvod do průmyslových zkušeností
- Francouzština nebo Němčina
Termín 2:11 týdnů
- Čokoládové umění
- Moderní dezerty
- Ochutnejte časem: Historie a kultura umění pečení & pečiva
- Výživa, zdraví a speciální diety
- Obchodní komunikace
- Francouzština nebo Němčina
Volitelná stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (6 měsíců) pro švýcarský Grand Diploma
Termín 3:11 týdnů
- Od konceptu k mistrovskému dílu - teorie
- Od konceptu k mistrovskému dílu - praktické
- Pečení & pečiva: trendy, koncepty a inovace
- Řízení kuchyně a vedení
- Francouzština nebo Němčina
Stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (6 měsíců)