Diplom Gran Chef
Culinary Institute of Barcelona
Klíčová informace
Umístění kampusu
Barcelona, Španělsko
Jazyky
Angličtina, Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
24 měsíce
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 35 658
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Aug 2024
Úvod
Diplom Gran Chef
Každá škola vás může naučit být kuchařem. Ale zde se naučíte, jak řešit gastronomickou výzvu 21. století.
Gastronomický sektor vyžaduje stále kvalifikovanější odborníky, nejen ty, kteří zvládli techniky vaření, ale také ty, kteří mají postranní dovednosti, jako je vedení, rozhodování, kritické myšlení, povědomí o odpovědnosti a udržitelnosti, efektivní komunikace, a kreativní přístup. Stručně řečeno, lidé, kteří mohou řešit problémy a najít příležitosti ve světě gastronomie.
Naši studenti si vybírají kariéru šéfkuchaře z mnoha důvodů, ať už začínají ve své kulinářské kariéře, rekvalifikace po letech v restauračním průmyslu, nebo změna profese, aby se stal kuchařem nebo podnikatelem. Přicházejí z celého světa, aby podstoupili transformaci, která jim umožní vyniknout na trhu.
Diplom Gran Chef nabízí rušivé školení v gastronomickém sektoru, určené k přípravě, školení a přeměně studentů na všestranné kuchaře. Náš pedagogický model je zaměřen na kreativitu a inovace, dvě hnací síly, které nám pomáhají udržet náskok před trhem a najít nejlepší řešení.
Školení profesionálního šéfkuchaře kombinuje čtyři fáze učení a vývoje, aby vás přeměnil na 360° kuchaře
- Školení kuchaře s diplomem šéfkuchaře Haute Cuisine
- Specializujeme se jako kuchař výběrem z jednoho z našich čtyř postgraduálních kurzů: Integrativní zdravé vaření, Molekulární gastronomie, Kurz profesionálního pečiva nebo pokročilé kulinářské techniky.
- Pokračujte v tréninku šestiměsíční stáží zvolenou tak, aby vyhovovala schopnostem a preferencím každého studenta.
- Získání předvídavosti, pragmatismus, a manažerské dovednosti na diplomu výkonného šéfkuchaře .
Dva roky kulturního ponoření do města Barcelona. Studujte, abyste se stali kuchařem uprostřed mezinárodní atmosféry, pro kterou je CIB tak dobře známý, což vás transformuje a připravuje vás na to, abyste se stali kuchařem s globální vizí kuchyně, podnikání a jako specialista ve vašem sektoru.
Galerie
Ideální studenti
Pro budoucí kuchaře, kteří chtějí proměnit gastronomickou budoucnost i svou vlastní
- Chci být profesionální kuchař
Pro lidi, kteří chtějí začít svou akademickou cestu a ucházet se o práci s vynikající konkurenční výhodou. - Chci změnit svůj obor a svůj život
Pro lidi, kteří chtějí vystoupit ze své komfortní zóny a dosáhnout svých osobních a profesních cílů tím, že se stanou šéfkuchařem. - Chci pracovat v jakékoli kuchyni po celém světě
Pro lidi, kteří chtějí získat holistickou a mezinárodní vizi, která jim umožní čelit výzvám, které představuje jakákoli kuchyně na světě. - Chci mezinárodní kuchařskou praxi
Pro lidi se širokou vizí světa, kteří chtějí mezinárodní zkušenost a komplexní školení, které splní jejich očekávání. - Chci být připraven na výzvy 21. století
Pro lidi, kteří věří, že kulinářský svět se změnil a že umět vařit již nestačí k tomu, aby se přizpůsobili těmto změnám. - Chci jít svou vlastní cestou
Pro podnikavé lidi s dovednostmi zahájit a řídit své vlastní projekty. - Chci být 360stupňovým kuchařem
Pro lidi, kteří chtějí ucelenou vizi kuchyní a podniků a chtějí se specializovat na kulinářský obor. - Chci začít kulinářsky podnikat
Pro lidi, kteří chtějí začít podnikat v gastronomii s jedinečnou hodnotou. - Chci vlastnit restauraci nebo hotel
Pro lidi, kteří chtějí rozjet nové projekty týkající se restaurací a stolování. - Chci vést a řídit
Pro lidi, kteří chtějí vést profesionální kuchyně s konkurenční výhodou na trhu.
Přijímací řízení
Osnovy
Stáhněte si program zde
Žebříčky
- Jedna z nejlepších škol pro studium gastronomie (Chef's Pencil)
Výsledek programu
Staňte se šéfkuchařem s globální vizí
- Školení pro vývoj produktů a služeb ve vašich vlastních nebo jiných restauračních podnicích.
- Naučte se nové dovednosti, které kuchaři 21. století vyžadují pro současnost i budoucnost gastronomie.
- Převezměte kulinářské vedení sebe, ostatních a podniků.
- Rozvíjejte nové schopnosti tvořit a inovovat v kulinářské oblasti a řízení podniku v restauracích.
- Získejte obchodní znalosti, jazyk a vizi rozvoje podnikání a staňte se protagonistou své vlastní budoucnosti.
- Dozvíte se o správě financí, výkonu a účetnictví pro efektivní kuchyni a podnikání, které je ziskové a splňuje vaše cíle i cíle ostatních.
- Vytvářejte, navrhujte, implementujte a dohlížejte na kulinářské služby v jakékoli restauraci na světě.
- Přizpůsobte se globální kulinářské kultuře, která vám umožní aplikovat ji na jakýkoli kontext v jakékoli kuchyni po celém světě.
- Získejte globální vizi kuchyně včetně technik, metodologií a odpovědností, abyste ji mohli úspěšně navrhnout, navrhnout a realizovat.
- Chovejte se jako lídr schopný navrhovat, řídit a posilovat komplexní a multidisciplinární týmy.
Poplatek za studium programu
Kariérní možnosti
- šéfkuchař
- Spoluvlastnictví v kulinářském průmyslu
- Vedoucí gastronomie v potravinářském a restauračním průmyslu
- Vedoucí vývoje nových projektů
- Gastronomický konzultant