Profesionální kurz pečiva a pečení
Culinary Institute of Barcelona
Klíčová informace
Umístění kampusu
Barcelona, Španělsko
Jazyky
Angličtina, Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 months
Tempo
Poloviční úvazek
Školné
EUR 8 250
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Úvod
Stát se cukrářem a cukrářem nestačí
Trénujeme novou generaci profesionálů 21. století.
Svět pečiva a dezertů je trendy.
Trendy ve zdravých dezertech, " fazole čokoládového průmyslu", respekt k původnímu produktu, kreativní cukrárna a stále důležitější integrace dezertů do jemných jídelních menu, to vše jsou znaky, které naznačují, že průmysl pečiva, pečení a čokolády prochází transformací v globálním měřítku.
První kroky do světa pečiva, další školení šéfkuchaře nebo získání základních a praktických principů, které vám umožní vstoupit do sekce dezertů, profesionální pečivo nebo cukrovinky, jsou některé z důvodů, proč se studenti z celého světa rozhodnou studovat profesionální kurz pečiva a pečení na. Culinary Institute of Barcelona
Náš diplom v oboru profesionálního pečiva byl navržen tak, aby vás naučil základy sladkého vaření a pomohl vám pochopit vědu za každým stvořením, nikoli studiem receptů, ale pochopením formulace a konjugace, aby bylo možné inovovat a vytvářet věci, které nikdo nikdy předtím neudělal.
Program byl navržen jako vyvíjející se vzdělávací zkušenost, zahrnující výzvy, praktické učení a lekce od lídrů v oboru. Den co den, týden po týdnu studenti objevují suroviny, aplikují techniky, které se naučili, a transformují svět krémů a náplní, šlehaček a obohacených těst, pěn, piškotových dortů, základních dezertů, zmrzlin a sorbetů, sušenek, pečiva a čokolády.
To je víc než průměrný kurz pečiva. Jedná se o intenzivní 100% praktický kurz profesionálního pečiva, který vás připraví na vstup na trh práce za pouhé tři měsíce. Jedná se o vzdělávací zkušenost a osobní transformaci jako součást mezinárodního ekosystému CIB v Barceloně, jednoho z gastronomických hlavních měst světa a číslo jedna pro studium pečiva a cukrovinek ve Španělsku.
S mezinárodními lídry v oblasti profesionálních cukrářských a řemeslných cukráren vyžaduje tento diplom vysokou úroveň výkonu a zapojení studentů, a to nejen z hlediska workshopů a jejich učení, ale také z hlediska jejich ponoření do budoucnosti cukrovinek a rozvoje dovedností a schopností požadovaných cukráři, cukráři a čokolády v 21. století.
Galerie
Ideální studenti
Pro profesionály, kteří chtějí nastavit standard sladké kuchyně 21. století.
- Chci se naučit řemeslu
Pro lidi, kteří chtějí vstoupit do světa profesionálního pečiva a cukrovinek. - Chci se dále vzdělávat svého kuchaře
Pro lidi, kteří jsou kuchaři a chtějí pevný základ v pečivu. - Chci začít kariéru v profesionálním cukráři
Pro lidi s předchozím studiem gastronomie nebo bez něj. - Chci si doplnit odborné vzdělání
Aby měl pevnější základ. - Chci rozjet podnikání ve světě pečiva a zákusků
Pro podnikatele, kteří chtějí realizovat nebo rozšířit svůj sortiment sladkých návrhů.
Přijímací řízení
Osnovy
230 hodin navržených tak, aby se každý den vašeho učení stal show
- 10+ profesionálních lídrů ve svém oboru
- 140+ tříd, které přesahují znalosti
- 3 výzvy naše hodnocení je vaší největší výzvou
- 3 exkurze, abyste pochopili, jaké to je pracovat v profesionální cukrárně
- Více než 130 hodin na aplikaci, učení a tvorbu
- 3 workshopy po více než 30 hodinách k dokonalosti
Neučíme vás recepty, to bychom vás učili kopírovat.
Ukážeme vám, jak použít formulaci k vytvoření nových gastronomických návrhů.
Žebříčky
- Jedna z nejlepších škol pro studium cukrářství a gastronomie (Chef's Pencil)
Výsledek programu
Připravte se na ponoření do sladké kuchyně 21. století
- Získat globální znalosti a zvládnout základní techniky výroby pečiva a čokolády.
- Rozvíjet profesionální dovednosti a sebevědomí a vytvářet, transformovat a vést sladké návrhy praxí.
- Objevovat suroviny, jejich fyziku a chemii a formulovat a transformovat své myšlenky do vlastních výtvorů.
- Pochopení formulace jako zdroje kreativity a inovací ve výrobě pečiva a čokolády.
- Vytvořte si svůj vlastní styl, který vám umožní navrhovat vaši budoucnost v oboru a vytvářet špičkové návrhy.
- Vytvořte nové příležitosti pro vstup do profesionálního světa, ať už v dezertní stanici v restauraci nebo ve středisku vyrábějícím a dodávající ingredience používané v cukrářských výrobcích, jako je zmrzlina, čokoláda nebo cukrovinky.
- Získat odpovědnou a mezinárodní vizi světa výroby pečiva a čokolády.
- Osvojit si základní techniky a uvést je do praxe v profesionálním světě.
Poplatek za studium programu
Kariérní možnosti
- Asistent cukráře v dezertních stanicích
- Asistentka cukráře
- Junior cukrář
Vaše konkurenční výhoda:
- Budete vyškoleni pro práci v týmu.
- Nebudete profesionál, který se řídí recepty. Místo toho budete vědět, jak formulovat pomocí svých znalostí o produktu, technologiích a metodikách v závislosti na kontextu.
- Budete mít rozvinuté dovednosti, které byste se nemohli naučit na žádné jiné škole.
- Vaší silou bude schopnost vytvářet dosud nevídané návrhy.
- Budete připraveni zařadit se do vyšších pater profesionálního cukrářského a cukrářského světa.
- Získáte praktické a globální znalosti o výrobě pečiva a čokolády 21. století.
- Budete se muset podrobit zkoušce ve složitých prostředích a výzvách, jako jsou ty, kterým budete čelit v reálném životě.