Francouzský cukrářský diplom
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Klíčová informace
Umístění kampusu
Yssingeaux, Francie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
8 měsíce
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 26 390 / per course *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* čisté ceny.
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
S vysoce kvalifikovanou fakultou zahrnující vlivné cukrářské kuchaře, Meilleurs Ouvriers de France a mistrů světa ve své disciplíně, je to skutečná špičková třída v cukrářském umění. Je to nutnost pro každého, kdo je nadšený francouzským pečivem a zákusky, jakož i těmi, kteří se snaží rozvíjet svou kariéru nebo se stát podnikateli.
Naučeno během šesti intenzivních a velmi pohlcujících měsíců se naučíte všechny techniky - tradiční i moderní - které odlišují francouzské pečivo od ostatních. Mezi další výtvory v ústech budete řemeslně pečovat formou bufetu a koktejlů, gastronomických dezertů, klasických i moderních ent remetů, petits fours a čokoládových kousků.
Pracovní a pracovní příležitosti:
- Podnikatel
- Cukrář / cukrářský konzultant
- Instruktor cukrářského kuchaře
- Caterer
- Manažer pečiva
- Spisovatel potravin a kritik
Doba trvání: 6 měsíců 2-měsíční povinná praxe
Struktura programu:
- Základy francouzského pečiva - 10 týdnů
- Čajový čas a cestovní dort - 1 týden
- Chléb a Viennoiserie - 1 týden
- Entremety, individuální dorty a zdravé dezerty - 4 týdny
- Restaurace Dezerty - 1 týden
- Čokoláda a cukrovinky - 2 týdny
- Zmrzlina a sorbet - 1 týden
- Umělecké pečivo a bufety - 2 týdny
Podmínky pro přijetí:
Není vyžadován předchozí titul ani praxe
pro standardní diplomy
Minimálně 18 let
Mluvení plynule anglicky
Termíny: Od 9. listopadu 2020 do 23. dubna 2021 / Od 1. března 2021 do 30. července 2021
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Program italského pečiva
- Parma, Itálie
Základní a pokročilé techniky francouzského pečiva
- Ferrières-en-Brie, Francie
Švýcarský velký diplom v cukrářském a čokoládovém umění
- Port-Valais, Švýcarsko