Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Základy francouzského pečiva

Základy francouzského pečiva

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Klíčová informace


Umístění kampusu

Yssingeaux, Francie

Jazyky

Angličtina

Studijní formát

Na kampusu

Doba trvání

2 months

Tempo

Plný úvazek

Školné

EUR 10 770 / per course *

Uzávěrka přihlášek

Vyžádejte si informace

Nejbližší datum zahájení

Vyžádejte si informace

* čisté ceny.

Stipendia

Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium

Úvod

O Škole

Otázky

Podobné kurzy

  • Diplom v oboru Pekařství a cukrářské umění Management
    • Toronto, Kanada
  • Odborník ve vědě v pečení a cukrářství
    • Santa Clara, Spojené státy americké
  • Diplom v oboru Pekařství a cukrářské umění Management
    • Online Canada
    • Toronto, Kanada