Základy francouzského pečiva
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Klíčová informace
Umístění kampusu
Yssingeaux, Francie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 months
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 10 770 / per course *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* čisté ceny.
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Kurz určený pro ty, kteří se zajímají o francouzské pečivo a módní dezerty. Pod vedením odborníků se vydáte na sladkou cestu k objevování jedinečných textur, příchutí a technik, jakož i tajemství francouzského pečiva.
S aplikovanou teorií rozšířenou po celém programu, plus exkurzí a sezeními věnovanými designu a fotografii získáte dovednosti pro přípravu a předvedení pečiva.
Pracovní příležitosti a kariéra:
- Podnikatel
- Pečený kuchař
- Pečivo
- Laboratorní výroba
- Caterer
Struktura programu:
Základní techniky francouzského pečiva: 4 týdny
Chléb a Viennoiserie: 1 týden
Čokoláda a Entremety: 2 týdny
Restaurace Dezerty: 1 týden
Trvání: 2měsíční intenzivní praktický výcvik
Termíny:
6. července 2020 - 28. srpna 2020 / 1. března 2021 - 23. dubna 2021
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Diplom v oboru Pekařství a cukrářské umění Management
- Toronto, Kanada
Odborník ve vědě v pečení a cukrářství
- Santa Clara, Spojené státy americké
Diplom v oboru Pekařství a cukrářské umění Management
- Online Canada
- Toronto, Kanada