FERRANDI Paris je pohostinská škola, člen Conférence des grandes écoles (CGE, která školí elitu v gastronomii a pohostinství, aby se stala aktéry obnovy ve Francii i v zahraničí. FERRANDI Paris vznikla před 100 lety jako vysokoškolská instituce ( EHSV) patřící do CCI Paris Ile-de-France Education.
Škola má několik generací význačných šéfkuchařů a kulinářských a pohostinských manažerů , kteří jsou známí svými typickými kulinářskými pracemi a talentem pro inovace.
Škola, která je uznávána pro svou úroveň excelence na všech místech a za všech okolností, nabízí školicí kurzy zaměřené na zvládnutí základů, schopnost inovovat, osvojení manažerských a podnikatelských dovedností a praxi v reálných situacích:
Více než jen škola, FERRANDI Paris je prostorem objevování, inspirace a výměny , který spojuje kuchyni, management, umění, vědu, technologii a inovace. Spojuje největší jména v oboru kolem výzev obnovy v pohostinství a kulinářské kreativity.
Škola, která je nositelem francouzského umění pohostinství a je členem Mezirezortní rady cestovního ruchu, strategického výboru Atout France a Konference excelence v cestovním ruchu, každoročně přitahuje studenty z celého světa.
Mise
Trénujte herce obnovy v gastronomii a pohostinství
- Nabídka kvalitních, komplexních a uznávaných školících kurzů pro všechny profese v gastronomii a managementu pohostinství s cílem poskytnout řešení na míru, která splňují potřeby odvětví
- Doprovázet transformaci tváří v tvář novým vzorcům spotřeby, digitalizaci, technickému a regulačnímu vývoji a novým manažerským praktikám.
- Přispějte k podnikatelskému úspěchu profesionálů v gastronomii a pohostinství, stejně jako těch, kteří chtějí zdokonalit své dovednosti nebo změnit kariéru.
Vychovávejte ambice
- Přeneste chuť na dokonalost našim studentům a učňům spolu s naší jedinečnou odborností spojující tradici a inovace
- Podporujte výuku a myšlení, které stimuluje přísnost, zvědavost, smělost a touhu inovovat
- Identifikujte a podpořte talenty, aby každý člověk získal bohatou a inspirativní zkušenost s učením, jak individuálně, tak kolektivně, aby mohl získat důvěru ve své schopnosti a učinit nejlepší rozhodnutí pro svou kariéru.
Chraňte a sdílejte naše kulturní dědictví
Šířit francouzské kulinářské a pohostinské dovednosti, které jsou součástí našeho kulturního dědictví, inspirovat nové volby povolání a vychovávat nové talenty.
Hodnoty
FERRANDI Paris nabízí jedinečné kurzy a podporu
Každý z našich absolventů je pro firmy žádoucím kandidátem: technicky bezchybný, zodpovědný, schopný pracovat v týmu a realizovat nové, kreativní a působivé návrhy.
Naše výuka je strukturována kolem 6 klíčových hodnot:
- Vysoké standardy paliva Ambition
- Kreativita zpochybňovat kódy, vést iniciativy a vyniknout
- Velkorysost pro zvýšení sebevědomí, hnací síla úspěchu
- Pohostinnost pro podporu výměny názorů a týmového ducha
- Zodpovědnost přijmout výzvy udržitelného rozvoje v našich profesích
- Integrita Všechny zisky jsou reinvestovány do školení studentů a učňů v souladu s naším historickým posláním sloužit veřejnosti
Dokonalost ve všech oblastech a ve všech dobách
- V palácích, lifestylových hotelech, michelinských restauracích, bistronomii a gastronomii
- V kvalitním vaření a ubytování
- V ohledu na lidi a životní prostředí
Škola, která je otevřená rozmanitosti
Vítáme mladé studenty z různých prostředí z celého světa, kteří nabízejí kvalifikaci v oblasti vaření, managementu pohostinství, služeb a stolního umění, stejně jako přijímáme profesionály, kteří chtějí zdokonalit své dovednosti nebo změnit kariéru.
Důležitá je vaše vášeň pro náročné profese, pro které poskytujeme školení, vaše zvídavost a vaše vytrvalost.