Certifikát v oboru pečení – před zaměstnáním
George Brown College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Toronto, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
CAD 18 236 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* domácí školné | 15 190 $ za mezinárodní školné. Všechny poplatky se mohou bez upozornění změnit
Úvod
Pokud chcete pracovat jako pekař nebo cukrář, tady začnete. Tento roční certifikační program vám pomůže zahájit kariéru v pekařském a cukrářském umění. Naučíte se všechny základy pečiva, dortů a zdobení prostřednictvím praktického školení a výuky ve třídě. Získáte také specializované znalosti v oblastech, jako je řemeslný chléb, čokoládové techniky a fermentace, stejně jako správa jídelníčku a výživa.
Harmonogram programu
Harmonogram programu Pečení – Pre-Employment aktuálně funguje od pondělí do pátku. Poznámka: Některé lekce mohou začít v 7 hodin a jiné mohou probíhat až do 22 hodin
Vaše možnosti terénního vzdělávání
V rámci programu si procvičíte své dovednosti absolvováním pracovních příležitostí k učení prostřednictvím programu. Studenti absolvují 24 hodin, které mohou zahrnovat víkendy, modelování a průmyslové operace. Tuto cennou zkušenost můžete přidat do svého životopisu.
Přijímací řízení
Stipendia a financování
Stipendia pro zahraniční studenty na George Brown College jsou obecně ocenění v rámci programu na základě akademického výkonu studentů (a dalších kritérií) v George Brown College po zahájení akademického programu.
Osnovy
Požadované kurzy
Semestr 1 | Semestr 2 |
|
|
* 7týdenní kurz
** Na základě výsledků vašeho testu umístění můžete být požádáni, abyste absolvovali COMM 1000 (Úvod do komunikace na vysoké škole), než postoupíte na COMM 1007. Můžete být také požádáni, abyste si vzali MATH 1000 (Math Foundations), než postoupíte na MATH1102 (Matematika pro pohostinství). COMM 1000 a MATH1000 se nepočítají jako kurzy potřebné k promoci a za tyto další kurzy vám budou účtovány poplatky.
Výsledek programu
Absolvent spolehlivě prokázal schopnost:
- Identifikujte fungování a účinky složek na sebe a předvídejte, jak bude konečný produkt ovlivněn.
- Proveďte řešení problémů a odstraňování problémů s recepty.
- Provádět základní techniky spojené s každodenní výrobou pekárny nebo cukrárny.
- Rozpoznávat a vyrábět klasické i moderní pečivo.
- Uplatňovat zásady a postupy bezpečnosti potravin, jak je určila místní zdravotnická jednotka.
- Aplikovat základní matematické principy a převody receptů, pekařské formulace, a procenta.
- Procvičujte si dovednosti používané při každodenním provozu pekárny, včetně kontroly nákladů, nákladů na potraviny, procenta, mzdové náklady a kontroly zásob.
Kariérní možnosti
Vaše kariéra
Tento program vám dává základní dovednosti potřebné pro vzrušující a obohacující kariéru v oblastech, jako jsou:
- velká pekařská výroba
- oddělení hotelového pečiva
- cateringové společnosti
- kterákoli z nesčetných pekáren, specializovaných cukráren a cukráren po celém světě
Můžete dokonce kombinovat dovednosti, které jste se naučili, se svým podnikatelským duchem a zahájit vlastní podnikání.
Možnosti budoucího studia
Jako absolvent jakéhokoli kulinářského nebo pečicího a pečivového programu v Ontariu (nebo jednoletého certifikačního programu s jednoletými zkušenostmi v oboru) máte nárok požádat o postgraduální program Advanced French Patisserie (H413).
Absolventi se mohou kvalifikovat pro přímý vstup do druhého ročníku diplomového programu Baking and Pastry Arts Management. Absolventi letního semestru mohou být přijati v podzimním semestru, na základě dostupnosti prostoru. Pro další informace se obraťte na koordinátora programu.