Diplom v kulinářském managementu
George Brown College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Toronto, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
CAD 19 041 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* domácí školné | 15 190 $ za mezinárodní školné. Všechny poplatky se mohou bez upozornění změnit
Úvod
Připojte se k největší kanadské kulinářské škole, která se nachází v srdci centra Toronta. George Brown vás staví do centra kulinářského průmyslu v Kanadě a pomáhá rozvíjet znalosti a techniky nezbytné k úspěchu jako kuchař, kuchař nebo kuchařský manažer v našem dvouletém diplomovém programu Culinary Management. Ukázky, přednášky a zážitkové učení vás naučí základní dovednosti, které budete potřebovat pro úspěšnou kariéru v dnešních předních restauracích a všech oblastech kulinářského průmyslu.
Naučte se dovednosti potřebné k tomu, abyste byli úspěšným kuchařem, kuchařem nebo kulinářským manažerem, od vysoce zkušených profesionálů v našem dvouletém diplomovém programu Culinary Management. Naše speciální kurzy kulinářského managementu vás navíc naučí o nových kulinářských trendech, jako jsou místní udržitelné potraviny, výživa a mezinárodní vlivy. Rozvíjíte dovednosti lidí, které budete potřebovat k vybudování úspěšné kariéry v kulinářském průmyslu, a vůdčí schopnosti, které budete potřebovat k podnikání. K tomu všemu absolvujete také unikátní oborový externship program, který vám dá šanci pracovat se zkušenými kuchaři a lídry v oboru.
Tento program poskytuje kompletní školní část programu Cook Apprenticeship Ministerstva vysokých škol a univerzit (MCU).
Harmonogram programu
Harmonogram programu Culinary Management aktuálně funguje od pondělí do pátku. Některé kurzy mohou navíc začínat v 7 hodin ráno a jiné mohou probíhat až do 22 hodin
Vaše možnosti terénního vzdělávání
V rámci programu absolvujete 14týdenní průmyslovou stáž. George Brown spolupracuje se zaměstnavateli a průmyslovými partnery na identifikaci potenciálních pracovních příležitostí. Studenti se také vyzývají, aby v rámci kulinářského managementu využívali příležitostí k samoobslužným pracovním zkušenostem v oboru, o nichž se domnívají, že jim poskytnou vzdělávací zkušenosti, kterých si váží, a splní studijní výsledky programu.
Tyto cenné pracovní zkušenosti mohou být následně přidány do vašeho životopisu. Kromě formálnějších pracovních zkušeností se společnost George Brown College snaží poskytovat příležitosti k učení s reálnými výzvami a zákazníky.
Přijímací řízení
Stipendia a financování
Stipendia pro zahraniční studenty na George Brown College jsou obecně ocenění v rámci programu na základě akademického výkonu studentů (a dalších kritérií) v George Brown College po zahájení akademického programu.
Osnovy
Požadované kurzy
Semestr 1 | Semestr 2 |
|
|
Semestr 3 - Stream 1 | Semestr 4 — Stream 2 |
|
|
* 7-týdenní kurz
**Na základě výsledků vašeho testu umístění můžete být požádáni, abyste absolvovali COMM 1000 Úvod do vysokoškolské komunikace, než postoupíte na COMM 1007. Můžete být také požádáni, abyste si vzali MATH 1000 (Math Foundations), než postoupíte na MATH 1102 (Matematika pro pohostinství). COMM 1000 a MATH 1000 se nepočítají jako kurz potřebný k promoci a za tento další kurz vám bude účtován poplatek.
Výsledek programu
Absolvent prokazuje schopnost:
- Poskytněte pokročilé kulinářské plánování, příprava a prezentace pro různá prostředí stravovacích služeb pomocí řady klasických i současných technik.
- Aplikujte základní a pokročilé vědy o jídle a pečte na přípravu jídla, abyste vytvořili požadovaný konečný produkt.
- Přispívat a sledovat dodržování ostatních při zajišťování dobře udržovaného kuchyňského prostředí a ke službě potravinářským a nápojovým výrobkům, které neobsahují škodlivé bakterie nebo jiné kontaminující látky, při dodržování předpisů týkajících se zdraví, bezpečnosti, hygieny a manipulace s potravinami.
- Zajistěte bezpečný provoz kuchyně a všechny aspekty přípravy jídla s cílem podpořit zdravé pracovní prostory, odpovědné řízení kuchyně a efektivní využívání zdrojů.
- Vytvářejte nabídky, které odrážejí znalosti výživy a složek potravin, podporují celkové zdraví a pohodu, reagují na řadu nutričních potřeb a preferencí a podle potřeby řeší úpravy speciálních diet, potravinových alergií a nesnášenlivosti.
- Aplikujte obchodní principy a uznávané průmyslové kalkulace a kontrolní postupy na operace stravovacích služeb za účelem řízení a podpory fiskálně odpovědného provozu.
- Aplikujte znalosti o udržitelnosti, etických a místních zdrojích potravin a zabezpečení potravin na přípravu potravin a správu kuchyní, uznání potenciálních dopadů na výrobu potravin, výběr spotřebitelů a provoz v potravinářském průmyslu.
- Vyberte a používejte technologii, včetně moderního kuchyňského vybavení, pro výrobu a propagaci potravin.
- Účinně vystupujte jako člen týmu pro přípravu a servis potravin a nápojů a přispívají k úspěchu provozu stravovacích služeb uplatněním sebeřízení a mezilidských dovedností.
- Vyvíjet strategie pro neustálé osobní a profesionální učení s cílem zajistit měnu a schopnost reagovat na vznikající kulinářské techniky, předpisy a postupy v odvětví stravovacích služeb.
- Přispět k rozvoji marketingových strategií, které podporují úspěšné fungování podnikání v oblasti stravovacích služeb.
- Přispějte k podnikovému řízení různých potravinářských a nápojových operací, abyste podpořili poutavé pracovní prostředí, které odráží dokonalost služeb.
Kariérní možnosti
Vaše kariéra
Po absolvování vás čeká svět příležitostí. Toronto má více než 9 000 restaurací a 200 hotelů, stejně jako mnoho klubů, letovisek, lázní a cateringových společností. Kulinářské dovednosti, které se naučíte na George Brown Chef School, jsou žádané zaměstnavateli po celé Kanadě i na mezinárodní úrovni, a budete mít školení šéfkuchaře, abyste si vybudovali úspěšnou kariéru doma nebo po celém světě.
Možnosti budoucího studia
Absolventi mohou mít nárok na přímý vstup do několika George Brown College programů, včetně kulinářského umění - italštiny, řízení potravin a výživy (vyžaduje se další účetní kurz), Advanced French Patisserie a třetího ročníku našeho programu Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management). (Vyžadují se další kurzy.)
Absolventi tohoto programu mohou být uděleni pokročilé postavení na předních mezinárodních univerzitách.