Diplom v kulinářském managementu – výživa
George Brown College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Toronto, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
CAD 18 536 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* domácí školné | 16 490 $ za mezinárodní školné. Všechny poplatky se mohou bez upozornění změnit
Úvod
Máte vášeň pro jídlo, vaření a zdraví a uvědomujete si, že lidé se stále více zajímají o výživu a životní styl. Kulinářské dovednosti a výživu můžete začlenit do tréninku na odměňující kariéru v programu Culinary Management – výživa.
V tomto dvouletém diplomovém programu se naučíte, jak pracovat v různých prostředích, včetně potravinářského průmyslu, abyste splnili požadavky spotřebitelů, kteří stále více dbají na své zdraví. Tento program spojuje výuku v kulinářských technikách, managementu stravovacích služeb, znalosti ingrediencí, zdravé receptury, menu a vývoj potravinářských produktů s nejnovějšími pokroky v oblasti výživy. Naučíte se v dynamickém prostředí, které zahrnuje ukázky, přednášky a praktickou kulinářskou praxi.
Ve svém posledním semestru také absolvujete sedmitýdenní stáž v oboru, která vám poskytne skvělý náskok na začátku vaší kariéry.
Harmonogram programu
Harmonogram programu Kulinářský management – výživa aktuálně funguje od pondělí do pátku. Poznámka: Některé lekce mohou začít v 7 hodin a jiné mohou probíhat až do 22 hodin
Vaše možnosti terénního vzdělávání
V posledním semestru absolvujete sedmitýdenní stáž v oboru. George Brown spolupracuje se zaměstnavateli a průmyslovými partnery na identifikaci potenciálních pracovních příležitostí. Studenti jsou také důrazně vyzýváni, aby se v rámci Culinary Managementu věnovali příležitostem vlastní praxe v oboru, o nichž se domnívají, že jim poskytnou vzdělávací zkušenosti, kterých si váží, a splní studijní výsledky programu.
Tyto cenné pracovní zkušenosti mohou být následně přidány do vašeho životopisu. Kromě formálnějších pracovních zkušeností se společnost George Brown College snaží poskytovat příležitosti k učení s reálnými výzvami a zákazníky.
Přijímací řízení
Stipendia a financování
Stipendia pro zahraniční studenty na George Brown College jsou obecně ocenění v rámci programu na základě akademického výkonu studentů (a dalších kritérií) v George Brown College po zahájení akademického programu.
Osnovy
Požadované kurzy
Semestr 1 | Semestr 2 |
|
|
Semestr 3 | Semestr 4 |
|
|
* 7týdenní kurz
**Na základě výsledků vašeho testu umístění můžete být požádáni, abyste absolvovali COMM 1000 Úvod do vysokoškolské komunikace před postupem na COMM 1007. Můžete být také požádáni, abyste si vzali MATH 1000 (Math Foundations), než postoupíte na MATH 1102 (Matematika pro pohostinství). COMM 1000 a MATH 1000 se nepočítají jako kurz potřebný k promoci a za tento další kurz vám bude účtován poplatek.
Výsledek programu
Absolvent prokazuje schopnost:
- Poskytněte pokročilé kulinářské plánování, příprava, a prezentace pro různá prostředí stravovacích služeb pomocí řady klasických a současných technik.
- Aplikujte základní a pokročilé vědy o jídle a pečte na přípravu jídla, abyste vytvořili požadovaný konečný produkt.
- Přispívat a sledovat dodržování ostatních při zajišťování dobře udržovaného kuchyňského prostředí a ke službě potravinářským a nápojovým výrobkům, které neobsahují škodlivé bakterie nebo jiné kontaminanty, při dodržování předpisů týkajících se zdraví, bezpečnosti, hygieny a manipulace s potravinami.
- Zajistěte bezpečný provoz kuchyně a všech aspektů přípravy jídla, abyste podpořili zdravé pracovní prostory, odpovědné řízení kuchyně a efektivní využívání zdrojů.
- Vytvářejte nabídky, které odrážejí znalosti výživy a složek potravin, podporují celkové zdraví a pohodu, reagují na řadu nutričních potřeb a preferencí a podle potřeby řeší úpravy speciálních diet, potravinových alergií a nesnášenlivosti.
- Aplikujte obchodní principy a uznávané průmyslové kalkulace a kontrolní postupy na operace stravovacích služeb za účelem řízení a podpory fiskálně odpovědného provozu.
- Aplikujte znalosti o udržitelnosti, etickém a místním získávání potravin a zabezpečení potravin na přípravu potravin a správu kuchyně, uznání potenciálních dopadů na výrobu potravin, výběr spotřebitelů a operace v odvětví potravinářských služeb.
- Vyberte a používejte technologii, včetně moderního kuchyňského vybavení, pro výrobu a propagaci potravin.
- Vykonávat efektivně jako člen týmu pro přípravu potravin a nápojů a služeb a přispívat k úspěchu provozu stravovací služby uplatňováním samosprávy a mezilidských dovedností.
- Vyvíjet strategie pro neustálé osobní a profesionální učení s cílem zajistit měnu a schopnost reagovat na vznikající kulinářské techniky, předpisy, a postupy v odvětví stravovacích služeb.
- Přispět k rozvoji marketingových strategií, které podporují úspěšné fungování podnikání v oblasti stravovacích služeb.
- Přispějte k podnikovému řízení různých potravinářských a nápojových operací, abyste podpořili poutavé pracovní prostředí, které odráží dokonalost služeb.
Kariérní možnosti
Vaše kariéra
Budete na cestě k naplňující kariéře v různých organizacích zaměřených na potraviny a výživu. To zahrnuje:
- Restaurace
- Hotely
- Lázně
- Střediska
- Školy
- Výrobci
- Zdravotní a fitness zařízení
- Rezidence seniorů a zařízení dlouhodobé péče
- Soukromý šéfkuchař
Vaše školení vám také poskytne dovednosti potřebné k zahájení vlastního podnikání jako podnikatel, možná jako osobní kuchař. Budete mít svobodu jít několika směry s pozicemi souvisejícími s přípravou jídla, designem menu, zajištěním kvality a vývojem konceptu receptu/potravin.
Někteří z našich absolventů mají odměňující pozice jako kuchaři, kuchaři, manažeři stravovacích služeb, vývojáři receptů/produktů, podnikatelé nebo kulináři.
Možnosti budoucího studia
Postgraduální studijní příležitosti
Program řízení potravin a výživy (postgraduální) (H402)
Pokud jste absolventem kulinářského managementu - výživy s vášní pro zdravotní péči a výživu a touhou pomáhat ostatním a zároveň posouváte svou kariéru na další úroveň, náš jednoroční program absolventského certifikátu potravin a výživy je to, co hledáte.
Program řízení potravin a výživy H402 je akreditován Kanadskou společností pro řízení výživy, která je nezbytná pro zaměstnání jako manažer potravin a výživy v Ontariu.