Diplom v oboru Pekařství a cukrářské umění Management
George Brown College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Toronto, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
CAD 18 453 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* domácí školné | 16 490 $ za mezinárodní školné. Všechny poplatky se mohou bez upozornění změnit
Úvod
George Brown, který se nachází v srdci centra Toronta, vás postaví do centra kanadského pekařského a cukrářského průmyslu. Tento dvouletý program v oboru Baking and Pastry Arts Management, navržený předními představiteli tohoto odvětví, vám poskytne to nejlepší z obou světů – pokročilé školení v cukrářství a manažerské dovednosti, které potřebujete k úspěšnému podnikání.
Pod vedením špičkových pekařských profesionálů rozvinete základní dovednosti a popustíte uzdu své kreativitě v široké řadě specializovaných oblastí, včetně:
- čokoláda a cukrovinky
- svatební dorty
- moderní pekařská kavárna
- koláče a pečivo
- obložené dezerty
- řemeslný chléb a snídaňové pečivo
- petits fours, laminované těsto a viennoiseries
- zmrzlina a sorbety
- řemeslné cukrovinky
Tyto dovednosti z vás udělají vyhledávaného absolventa ve světě špičkového pekařského a cukrářského umění. Vaše práce ve třídě bude zahrnovat řadu případových studií navržených tak, aby rozvinuly a zdokonalily vaše pekařské dovednosti. Absolvujete také oborovou stáž a získáte praktické zkušenosti, které vám poskytnou skutečnou kariérní výhodu.
Na obchodní straně se naučíte klíčové dovednosti, které jsou nezbytné k úspěšnému provozu pečení, včetně:
- obchodní plánování
- vedení a motivace
- prodej a marketing
- balení produktů, předvádění a způsoby distribuce
Zahrnuty jsou také instrukce o průmyslových standardech a postupech týkajících se sanitace a řízení výroby.
Harmonogram programu
Harmonogram programu Baking and Pastry Arts Management aktuálně funguje od pondělí do pátku. Upozorňujeme, že některé lekce mohou začínat v 7 hodin a jiné mohou probíhat až do 22 hodin
Uchazeči, kteří nastoupí v září (podzim), budou mít během jarního/letního semestru přestávku (tj. nebudou ve třídách).
Uchazeči, kteří nastoupí v květnu (jaro), budou mít během zimního semestru přestávku (tj. nebudou ve třídách).
Vaše možnosti terénního vzdělávání
V rámci programu absolvujete unikátní oborovou externistiku. George Brown spolupracuje se zaměstnavateli a průmyslovými partnery na identifikaci potenciálních pracovních příležitostí. Studenti jsou také důrazně vyzýváni, aby se zabývali příležitostmi vlastní praxe v oboru, o nichž se domnívají, že poskytnou vzdělávací zkušenosti, kterých si váží, a splní studijní výsledky programu.
Tyto cenné pracovní zkušenosti mohou být přidány do vašeho životopisu. Kromě formálnějších pracovních zkušeností se společnost George Brown College snaží poskytovat příležitosti k učení s reálnými výzvami a zákazníky.
Přijímací řízení
Stipendia a financování
Stipendia pro zahraniční studenty na George Brown College jsou obecně ocenění v rámci programu na základě akademického výkonu studentů (a dalších kritérií) v George Brown College po zahájení akademického programu.
Osnovy
Požadované kurzy
Semestr 1 | Semestr 2 |
|
|
Semestr 3 | Semestr 4 |
|
|
* 7týdenní kurz
**Na základě výsledků vašeho testu umístění můžete být požádáni, abyste absolvovali COMM 1000 Úvod do vysokoškolské komunikace před postupem na COMM 1007. Můžete být také požádáni, abyste si vzali MATH 1000 (Math Foundations), než postoupíte na MATH 1102 (Matematika pro pohostinství). COMM 1000 a MATH 1000 se nepočítají jako kurz potřebný k promoci a za tento další kurz vám bude účtován poplatek.
Výsledek programu
Absolvent prokazuje schopnost:
- Výzkum a navrhování různých pekařských, cukrářských a cukrářských produktů, které splňují potřeby řady prostředí stravovacích služeb.
- Vyráběte a prezentujte různé pekařské, pečivo, a cukrářské výrobky, které splňují potřeby řady prostředí stravovacích služeb.
- Aplikujte základní nutriční principy, včetně úprav receptury, na všechny aspekty výroby pečení, s vědomím potenciálních alergenů a dietních požadavků.
- Aplikujte efektivní dovednosti v oblasti správy kuchyně, abyste zodpovědně využívali zdroje při pečení a pečení.
- Identifikujte efektivní obchodní praktiky, včetně marketingu a kontroly nákladů při řízení pečiva a pečení.
- Identifikujte postupy řízení lidských zdrojů ve vztahu k pohostinství.
- Rozvíjejte průběžné osobní strategie a plány na posílení vedení pohostinství v prostředí pečení a pečiva.
Kariérní možnosti
Vaše kariéra
George Brown College má mezinárodní pověst pro výrobu talentovaných a kreativních absolventů pečení a pečiva, kteří pracují na špici průmyslu po celém světě. Můžete začít obohacující kariéru v komerční pekárně, hotelu, cateringové společnosti, nebo v jedné z nesčetných pekáren, speciálních dortů a cukráren po celém světě. Můžete dokonce kombinovat dovednosti, které jste se naučili, se svým podnikatelským duchem a zahájit vlastní podnikání.
Možnosti budoucího studia
Jako absolvent jakéhokoli kulinářského nebo pečicího a pečivového programu v Ontariu (nebo jednoletého certifikačního programu s jednoletými zkušenostmi v oboru) máte nárok požádat o postgraduální program Advanced French Patisserie (H413).