C.Te.SP v oblasti gastronomie, cestovního ruchu a dobrých životních podmínek
Instituto Politécnico de Viseu
Klíčová informace
Umístění kampusu
Viseu, Portugalsko
Jazyky
Angličtina, Portugalština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Cíle a dovednosti
Navrhovat, plánovat a provádět, samostatně nebo pod vedením, činnosti související s hotelem, termálními lázněmi a stravovacími jednotkami, zejména v oblastech ubytování, recepce, jídla a nápojů, obchodního managementu, marketingu a organizace akcí.
Hlavní aktivity
Vývoj gastronomických produktů udržitelným způsobem;
Změřte a charakterizujte fyzikálně-chemické a senzorické vlastnosti potravin;
Rozvíjet techniky v oblasti hygieny a bezpečnosti potravin;
Navrhovat a provádět cílená zlepšovací opatření v oblasti výživy a dietetiky;
Podílet se na činnosti managementu turistických společností (příjem klientů, správa zboží a služeb);
Plánování a organizování akcí;
Organizovat, podporovat a šířit místní a regionální zdroje cestovního ruchu;
Poradit a naplánovat volnočasové a wellness aktivity;
Podporovat zdraví, fyzickou a duševní pohodu;
Doporučte portugalské regionální jídlo;
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Diplom z managementu cestovního ruchu
- Winnipeg, Kanada
Průvodce polární přírodou - jednoroční program
- Longyearbyen, Svalbard
Diplom v oboru pohostinství a správa cestovního ruchu s CO-OP
- Vancouver, Kanada