Certifikát v cukrárně a pečení
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Klíčová informace
Umístění kampusu
Mariano Moreno, Argentina
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Feb 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Tento program zahrnuje praktickou výuku technik, jako jsou různá zpracování těstových těst, základní pečivové krémy, základní výroba dortů a výroba chleba. Jak studenti získávají sebevědomí, staví na dovednostech, které zvládli v dřívějších třídách, a vytvářejí stále složitější dorty a dezerty a nakonec kompletní dezertní menu.
Program je doplněn kvalitativními aspekty přípravy potravin, včetně sanitace, identifikace produktů, nákupu a kontroly nákladů. Institut nabízí komplexní sekvenční studium základů pekařských a cukrářských umění potřebných pro vstup do průmyslu na pozice do střední úrovně.
Během druhého semestru studenti absolvují stáž a účastní se skutečných operací veřejných stravovacích služeb v rámci přípravy na svou budoucí kariéru. Mezi možná místa patří vlastní restaurace L´Ecole nebo provozovaná praktická vzdělávací zařízení, hotely, restaurace, country kluby, střediska, kasina, lázně a poskytovatelé stravovacích služeb.
Po dokončení certifikátu v cukrárně a pečení budou studenti připraveni a kvalifikováni pro vstup do odvětví potravinářských služeb nebo pro studium oboru aplikované vědy v oboru cukrárna a pečení, čímž podpoří své vzdělávací cíle a kariérní příležitosti. Všechny kredity získané během certifikačního programu budou převedeny do následujícího stupně.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Certifikát pekařských dovedností (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Diplom z Pečení a Pečení Umění (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Diplom v pečení
- Vancouver, Kanada