Vyšší diplom v pečení a cukrárně
International Culinary Institute
Klíčová informace
Umístění kampusu
Hong Kong, Hongkong
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
HKD 59 000 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* za rok. Školné pro akademický rok 2021/22 je v současné době přezkoumáváno
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Obrázek s laskavým svolením Rady pro odborné vzdělávání
Cíle programu
Vybavuje studenty znalostmi a dovednostmi v oblasti řízení a praktickými aplikacemi v pekařských a cukrářských provozech, aby je připravil na kontrolní role v tomto odvětví;
Kultivuje představu studentů o celoživotním učení a rozvíjí studenty tak, aby se stali nezávislými studenty s místní, národní a globální vizí dalšího studia a profesionálního rozvoje v pohostinství;
Vybavuje studenty potřebnými technickými a odbornými znalostmi a dovednostmi, zpočátku na paraprofesionální úrovni, kombinací teoretické a praktické aplikace.
Kariérní vyhlídky
Pomoc při umisťování zaměstnání je poskytována s cílem usnadnit našim absolventům zahájit svou kariéru na operativních pozicích v cukrárnách, pekárnách, kavárnách, restauracích, hotelech, letoviscích, tematických parcích, klubovnách a dalších. Po získání odborných zkušeností mohou postoupit na vedoucí pozice, jako jsou Demi-Chef, Chef de Partie a Pastry Sous Chef. Vybaveni know-how managementu v pekárenských a cukrářských provozech a studenti podnikání si také mohou zvolit otevření vlastní pekárny, cukrárny nebo kavárny.
Obrázek s laskavým svolením Rady pro odborné vzdělávání
Profesionální rozpoznávání
Institute of Hospitality (IOH)
- Absolventi, kteří úspěšně absolvovali program, mohou požádat o přidružení stupeň členství.
- Studenti, kteří studují programy přípravy a stravování, jsou povinni absolvovat modul Hygiena a bezpečnost potravin. Úspěšným uchazečům je uděleno „Základní osvědčení o hygieně potravin pro inspektory hygieny“, které uznává ministerstvo hygieny potravin a životního prostředí v Hongkongu.
- Absolventi vysokoškolského diplomu v oboru pekařského a cukrářského umění, kteří splňují následující vstupní požadavky, mohou absolvovat kvalifikační systém German Trade Test Qualification System. Úspěšní kandidáti získávají ocenění „Certified Pastry Cook“, které společně nabízí International Culinary Institute a Handwerkskammer Koblenz (Komora kvalifikovaných řemesel) HwK Koblenz, Německo.
- Minimálně 22 let
- Minimálně 1 rok příslušné pracovní zkušenosti
- Relevantní osvědčení o hygieně a bezpečnosti (základní osvědčení o hygieně potravin pro vedoucího hygieny)
Obecné požadavky na vstup
Absolvent střední školy s prokázanou znalostí anglického jazyka, např. IELTS v 5,0 nebo ekvivalentu.
Žádosti budou posuzovány jednotlivě příslušným oddělením.
Přijímací řízení
Osnovy
Profesionální uznání
Institut pohostinství (IOH)
- Absolventi, kteří úspěšně dokončili program, se mohou ucházet o přidružený stupeň členství.
- Studenti, kteří studují programy přípravy jídel a stravování, jsou povinni převzít modul Hygiena a bezpečnost potravin. Úspěšným uchazečům je udělen osvědčení o" základní hygieně potravin pro supervizory hygieny," které uznává oddělení hygieny potravin a životního prostředí v Hongkongu.
- Absolventi vyššího diplomu v oboru pečení a cukrářství, kteří splňují následující vstupní požadavky, se mohou účastnit německého kvalifikačního systému obchodních testů. Úspěšní kandidáti jsou oceněni „Certified Pastry Cook“, který je společně nabízenaInternational Culinary Institute a Handwerkskammer Koblenz (Komora kvalifikovaných řemesel) HWk Koblenz, Německo.
- Minimálně 22 let
- Minimálně 1 rok příslušné pracovní praxe
- Relevantní certifikát v oblasti hygieny a bezpečnosti (základní certifikát hygieny potravin pro vedoucího hygieny)
Galerie
Kariérní možnosti
Poskytuje se pomoc při umisťování zaměstnání, která našim absolventům usnadní zahájení kariéry na operativních pozicích v cukrárnách, pekárny, kavárny, restaurace, hotely, letoviska, tematické parky, klubovny a další. Po získání odborných zkušeností, mohou postoupit na kontrolní pozice, jako je Demi-Chef, Chef de Partie, a Pastry Sous Chef. Vybaven managementem vědět, jak v pekařství a cukrářských operacích a obchodní studenti mohou také rozhodnout otevřít vlastní pekárnu, cukrárnu nebo kavárnu.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Program italského pečiva
- Parma, Itálie
Základní a pokročilé techniky francouzského pečiva
- Ferrières-en-Brie, Francie
Švýcarský velký diplom v cukrářském a čokoládovém umění
- Port-Valais, Švýcarsko