Profesionální vyšší technický kurz v oboru catering a nápoje
ISAG - European Business School
Klíčová informace
Umístění kampusu
Porto, Portugalsko
Jazyky
Portugalština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 2 315 / per year *
Uzávěrka přihlášek
02 Aug 2024
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
* Tabulka platná pro školní rok 2023/2024
Úvod
OBECNÝ POPIS KURZU
Tento kurz si klade za cíl vyškolit profesionální starší techniky v oblasti stravování a nápojů, kteří, samostatně nebo vedeni, jsou schopni řídit, koordinovat a kontrolovat činnosti a operace stravovacích a nápojových služeb (Food and Beverage), integrovaných nebo neintegrovaných v hotelových jednotkách, garantujících kvalita služeb, optimalizace zdrojů a maximalizace ziskovosti podnikání. Učí oblasti Restaurant and Bar integrovaným způsobem, zahrnuje nejlepší mezinárodní postupy a zkušenosti a rostoucí přístup k potřebám a očekáváním obchodního trhu.Poskytuje trhu práce specializované odborníky, kteří mají dovednosti řídit společnosti v odvětví potravin a nápojů.VÝSLEDKY UČENÍ/HLAVNÍ AKTIVITY
a) Dohlížet, koordinovat, kontrolovat a organizovat činnosti a provoz stravovacích a nápojových služeb (Food & Beverage);
b) Řídit provoz v potravinářských a nápojových zařízeních;
c) Plánujte a strukturujte menu a kalkulujte související náklady;
d) Plánovat a rozvíjet strategii propagace a marketingu potravin a nápojů (F&B), zajištění kvality a orientace na zákazníka;
e) Plánovat, koordinovat a organizovat F&B operace a zajišťovat kvalitu služeb;
f) řídit finanční výsledky F&B služby;
g) Kontrolujte kvalitu služeb a interakci se zákazníkem.
PROFESIONÁLNÍ VÝSLEDKY:
Obchodní management (administrativa a řízení) | obchodní ředitel | Šéfkuchař restaurace a baru | Šéfkuchař | Zodpovědnost za kvalitu, hygienu a bezpečnost potravin | Zodpovědný za propagaci a komercializaci potravin a nápojů.
VYUČOVACÍ JAZYK: Portugalština
Osnovy
OBSAH KURZU
1. ROČNÍK
1. semestr
- Aplikovaná ekonomie
- Základy managementu
- Řízení a kontrola potravin a nápojů
- Španělština
- Anglický jazyk
- Techniky vaření a pečení l
2. semestr
- Enogastronomie
- Anglický jazyk aplikovaný na cateringový průmysl
- Výživa, hygiena a bezpečnost potravin
- Portugalské a obchodní komunikační techniky
- Restaurační a barová technika I
- Informační technologie
2. ROČNÍK
1. semestr
- Chování a organizační etika
- Finanční účetnictví
- Turistický a digitální marketing
- Provoz cateringu
- Vaření a cukrářské techniky II
- Restaurační a barová technika II
2. semestr
- Stáž
Poplatek za studium programu
Kariérní možnosti
PROFESIONÁLNÍ VYCHÁZKY
Obchodní management (administrativa a řízení) | obchodní ředitel | Šéfkuchař restaurace a baru | Šéfkuchař | Zodpovědnost za kvalitu, hygienu a bezpečnost potravin | Zodpovědný za propagaci a komercializaci potravin a nápojů.