Diplom v pečení
LaSalle College Vancouver
Klíčová informace
Umístění kampusu
Vancouver, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Vzestup k výzvě
Poskytnout studentům široké zázemí a vytvořit všestrannější zaměstnance, pečení
Staví na základech naučených v prvních dvou čtvrtinách programu, studenti mohou začít zdokonalovat své dovednosti a zkoumat techniky pokovených dezertů a teorii, která stojí za budováním jedlých umění pro a-la-carte služby, soutěž a banketní funkce. Studenti také studují - prostřednictvím praktického školení - tvorbu svatební dorty, čokolády, cukrovinek, mučení, evropských dortů a centerpieces.
Výuka v oblasti nákupu, identifikace produktů a v procesu plánování a řízení služeb restauračních služeb je navržena tak, aby poskytovala základní znalosti o obchodní stránce kariéry v kulinářském umění. V externship části programu, studenti pracují na pozicích v komerčních potravinářských službách a pohostinství zařízení schválených Mezinárodní kuchařské školy v LaSalle College Vancouver .
Cíle kurzu
Dostávat školení v oblasti managementu, marketingu, lidských zdrojů, účetnictví a finančního řízení, technologie, obchodní komunikace, řízení nápojů, právních otázek, služeb zákazníkům a globálního řízení a operací, které se týkají odvětví potravinářských služeb. Management podle menu, garde manger, a stravování a banket operace jsou také pokryty, a studenti mají možnost naučit se oslavit kulinářské styly, restaurace a kuchaři, kteří jsou v současné době v průmyslu pozornosti. V rámci praktického výcviku získaného v rámci programu pracují studenti ve čtyřicetidenní studentské restauraci, kde se mohou naučit připravovat moderní a regionální severoamerickou kuchyni a rotovat v různých pozicích (vepředu i vzadu). dům) najdete v jakékoli špičkové restauraci.
Přehled
Tento program se skládá ze 60 kreditů ve 4 čtvrtinách.
Seznam kurzů
- Pojmy a teorie kulinářství
- Techniky
- Sanace a bezpečnost
- Základy klasických technik
- Úvod do pečení
- Úvod do pečiva
- Správa pomocí Menu
- Nákup a identifikace produktu
- Management, supervize
- Evropské koláče a torty
- Rozšířené cukrárny a dorty
- Umělecké chléb
- Cvičení
- Náklady na plánování a řízení
- Správa potravin a nápojů
- Čokoláda, Confections a Centrepieces
Kariérní možnosti
Absolventi získají spektrum znalostí v kulinářském průmyslu a zároveň rozvíjejí své talenty jako pekařské a cukrářské techniky. Absolventi pracují jako pekaři a cukráři v pekárnách, restauracích, restauracích, jako je Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Truffles Fine Foods, Blue Water Café a Cobs Bread.
Pověření
Diplom
Tento program byl schválen registrátorem odboru soukromých vzdělávacích institucí (PTIB) Ministerstva pro pokročilé vzdělávání, dovedností
Detaily
- Pokrývá pojmy a teorie pečení
- Praktický a praktický přístup ke školení odborníků z oboru
- Pokrývá základy pečení a pečiva
- Program vyžaduje kulinářský kit
- Inovativní výuka v moderním prostředí
- Program se skládá ze 60 kreditů ve čtyřech čtvrtletích
- Absolventi obdrží diplom
V návaznosti na základy naučené v prvních dvou čtvrtinách programu studenti zdokonalí své umění a prozkoumají umění pokovených dezertů a teorii, která stojí za budováním jedlých umění pro a-la-carte služby, soutěžní a banketové funkce. Prostřednictvím praktického školení studenti studují tvorbu svatebních dortů, čokolády, cukrovinek, tortes, evropských dortů a centerpieces.
Absolventi se učí
- Základní pojmy a dovednosti v základním pečení, pečení a vaření.
- Pokročilé pâtisserie a displej koláče, řemeslník chleby a pečení výroby.
- Čokoláda, cukrovinky a polotovary.
- Obchodní aspekty pečení a kulinářského umění v průběhu celého čtvrtletního programu.
Kdo by měl požádat?
Studenti přímo ze střední školy, nebo starší studenti, kteří jsou připraveni na změnu kariéry nebo stavět na schopnostech, které mají.
- Tvůrci, kteří mají rádi pečení a práci v kuchyni
- Touží se naučit nové dovednosti spojené s pečením a designem
- Ti, kteří si cení slučování kreativních snah s praktickými aplikacemi pro vzrušující kariéru
Ideální studenti
Kdo by měl požádat?
Studenti přímo ze střední školy, nebo starší studenti, kteří jsou připraveni na změnu kariéry nebo stavět na schopnostech, které mají.
- Tvůrci, kteří mají rádi pečení a práci v kuchyni
- Touží se naučit nové dovednosti spojené s pečením a designem
- Ti, kteří si cení spojení kreativního úsilí s praktickými aplikacemi pro vzrušující kariéru
Osnovy
Přehled
Tento program se skládá ze 60 kreditů ve 4 čtvrtinách.
Seznam kurzů
- Pojmy a teorie kulinářství
- Techniky
- Sanace a bezpečnost
- Základy klasických technik
- Úvod do pečení
- Úvod do pečiva
- Správa pomocí Menu
- Nákup a identifikace produktu
- Management, dohled a rozvoj kariéry
- Evropské koláče a torty
- Rozšířené cukrárny a dorty
- Řemeslná výroba chleba a pečení
- Cvičení
- Náklady na plánování a řízení
- Správa potravin a nápojů
- Čokoláda, Confections a Centrepieces
Pověření
Diplom
Tento program byl schválen registrátorem pobočky soukromých vzdělávacích institucí (PTIB) ministerstva pokročilého vzdělávání, dovedností a školení.
Detaily
- Pokrývá pojmy a teorie pečení
- Praktický a praktický přístup ke školení odborníků z oboru
- Pokrývá základy pečení a pečiva
- Program vyžaduje kulinářskou soupravu
- Inovativní výuka v moderním prostředí
- Program se skládá ze 60 kreditů ve čtyřech čtvrtinách
- Absolventi obdrží diplom
V návaznosti na základy získané v prvních dvou čtvrtinách programu studenti zdokonalují své umění a zkoumají umění pokovovaných dezertů a teorii budování jedlého umění pro a-la-carte služby, soutěže a banketové funkce. Prostřednictvím praktického školení studenti studují tvorbu svatebních dortů, čokolád, cukrovinek, tort, evropských dortů a ozdob.
Absolventi se učí
- Základní pojmy a dovednosti v základním pečení, pečivu a vaření.
- Pokročilá cukrárna a výstavní koláče, řemeslný chléb a výroba pečiva.
- Čokoláda, cukrovinky a vrcholy.
- Obchodní aspekty pečení a kulinářského umění v průběhu celého čtvrtletního programu.
Výsledek programu
Cíle kurzu
Získejte školení v oblasti managementu, marketingu, lidských zdrojů, účetnictví a finančního managementu, technologie, obchodní komunikace, správy nápojů, právních problémů, zákaznických služeb a globálního managementu a operací, které souvisejí s potravinářským průmyslem. Zahrnuty jsou také správa podle nabídky, manažer Garde a stravování a bankety a studenti mají příležitost naučit se oslavovat kulinářské styly, restaurace a kuchaře, kteří jsou v současné době v centru pozornosti průmyslu. V rámci praktického výcviku získaného v programu studenti pracují ve studentské 40místné restauraci, kde se mohou naučit připravovat moderní a regionální severoamerickou kuchyni a pracovat na různých pozicích (přední i zadní část). dům) nalezený v jakékoli špičkové restauraci.
Kariérní možnosti
Kariérní možnosti
Absolventi získávají spektrum znalostí v kulinářském průmyslu a zároveň rozvíjejí svůj talent techniků pečení a pečiva. Absolventi pracují jako pekaři a cukráři v pekárnách, restauracích, stravovacích domech, jako je Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Truffles Fine Foods, Blue Water Café a Cobs Bread.