Diplom v pohostinství
LaSalle College Vancouver
Klíčová informace
Umístění kampusu
Vancouver, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Vytváření památných zážitků
Dnešní zaměstnavatelé hledají kvalifikované členy týmu, kteří přinášejí vášeň, angažovanost, solidní pracovní etiku a adaptabilitu ostrou holicí strojek. Aby to bylo v restauraci, musíte milovat práci s úsměvem na tváři, zabývat se návštěvníky a užívat si divadelní atmosféry. Musíte být veselí a pozitivní, zatímco jste produktivní, když jednáte s personálem i veřejností - není to snadný výkon, ale LaSalle College Vancouver ukazuje studentům, jak se daří v vzrušujícím průmyslu s praktickým tréninkem na vysoké úrovni.
Cíle kurzu
Učební plán pro pohostinství
Znalosti o nákupu, rozpočtování, plánování a kontrole nákladů informují studenty o požadavcích trhu na provozování obchodu s potravinami a nápoji. Problémy front-end managementu, jako jsou procedury v jídelně, řízení podle menu a řízení lidských zdrojů, rozšiřují schopnost studentů podporovat efektivní komunikaci s klíčovými zaměstnanci. Studenti jsou také založeni na marketingu, finančním managementu a dovednostech vedení kuchyně, které jsou důležité pro provozování podnikání v pohostinství a kulinářském průmyslu. Během čtvrtého a posledního čtvrtletí programu studenti kombinují všechny kritické dovednosti, které získali v programu, aby vytvořili kompletní obchodní plán pro minimálně 100 místnou restauraci. Oni pak pustí se do externship v průmyslu, získat skutečné zážitky světa.
Přehled
Tento program se skládá ze 60 kreditů ve 4 čtvrtinách.
Seznam kurzů
- Pojmy a teorie kuchařských technik
- Sanace a bezpečnost
- Základy klasických technik
- Správa pomocí Menu
- Nákup a identifikace produktu
- Garde Manger
- Cvičení
- Náklady na plánování a řízení
- Světová kuchyně
- Management, supervize
- Správa potravin a nápojů
- Capstone
- Výživa
- Marketing pro pohostinství
- Cateringové a banketní operace
- Hospodaření a řízení lidských zdrojů
- Finanční management pro pohostinství
- Vedení a organizační rozvoj
Zaměstnanost
Pohostinnost
Kariérní možnosti
Alumni vlastní nebo spravují cateringové společnosti, luxusní hotely a kavárny, včetně Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant a JW Marriott Parq Vancouver, mezi mnoha dalšími. Absolventi jsou připraveni vstoupit do restaurace na vyšších pozicích managementu. Mnozí byli zaměstnáni ve službách a vzali si diplomový program jako způsob, jak sami sebe vyzvat, zlepšit své umění a podpořit své pracovní příležitosti.
Pověření
Diplom
Tento program byl schválen registrátorem odboru soukromých vzdělávacích institucí (PTIB) Ministerstva pro pokročilé vzdělávání, dovedností
Detaily
- Praktické školení odborníků v oboru
- Průmyslové stáže, aby získali skutečné zkušenosti
- Program vyžaduje kulinářský kit
- Inovativní výuka v moderním prostředí
- Program se skládá ze 60 kreditů ve čtyřech čtvrtletích
- Absolventi obdrží diplom
Diplomový program Hospitality and Restaurant Business Management začíná úvodem k základním kulinářským schopnostem a technikám v základním kuchařství. Studenti zkoumají různé aspekty vzdělávání v oblasti pohostinství a různých pracovních příležitostí, než se dostanou k praktickým i teoretickým dovednostem v oblasti řízení podniků, jako jsou procedury jídelen, řízení lidských zdrojů, rozpočtování a řízení nákladů.
Absolventi se učí
- Marketing, finanční a kuchyňský management.
- Pojmy a teorie kulinářských technik a řízení potravin a nápojů.
- Řízení pohostinství a lidských zdrojů, vedení a organizační rozvoj.
- Prokázat povědomí o mezikulturních, morálních, etických a environmentálních otázkách v odvětví pohostinství.
- Prozkoumejte a kriticky analyzujte principy a postupy ovlivňující současné problémy ovlivňující globální pohostinství.
- Rozlišujte mezi mnoha rolemi a povinnostmi manažera v rámci celé řady pohostinských prostředí.
- Realizovat provozní prodejní a marketingové koncepty v pohostinských organizacích.
- Připravit, udržovat, analyzovat a využívat finanční dokumenty a data týkající se organizací pohostinství.
- Vytvořte obchodní plán pro prodejnu potravin nebo pohostinství.
Kdo by měl požádat?
Studenti přímo ze střední školy, nebo starší studenti, kteří jsou připraveni na změnu kariéry nebo stavět na schopnostech, které mají.
- Tvůrci, kteří mají rádi stolování
- Dychtivý učit se řízení restaurace
- Ti, kteří si cení slučování obchodních důvtipů a dovedností lidí
Ideální studenti
Kdo by měl požádat?
Studenti přímo ze střední školy, nebo starší studenti, kteří jsou připraveni na změnu kariéry nebo stavět na schopnostech, které mají.
- Tvůrci, kteří mají rádi stolování
- Dychtivý učit se řízení restaurace
- Ti, kteří si cení slučování obchodních důvtipů a dovedností lidí
Osnovy
Přehled
Tento program se skládá ze 60 kreditů ve 4 čtvrtinách.
Seznam kurzů
- Pojmy a teorie kuchařských technik
- Sanace a bezpečnost
- Základy klasických technik
- Správa pomocí Menu
- Nákup a identifikace produktu
- Garde Manger
- Cvičení
- Náklady na plánování a řízení
- Světová kuchyně
- Management, dohled a rozvoj kariéry
- Správa potravin a nápojů
- Capstone
- Výživa
- Marketing pro pohostinství
- Cateringové a banketní operace
- Hospodaření a řízení lidských zdrojů
- Finanční management pro pohostinství
- Vedení a organizační rozvoj
Pověření
Diplom
Tento program byl schválen registrátorem pobočky soukromých vzdělávacích institucí (PTIB) ministerstva pokročilého vzdělávání, dovedností a školení.
Detaily
- Praktické školení odborníků v oboru
- Průmyslové stáže, aby získali skutečné zkušenosti
- Program vyžaduje kulinářskou soupravu
- Inovativní výuka v moderním prostředí
- Program se skládá ze 60 kreditů ve čtyřech čtvrtinách
- Absolventi obdrží diplom
Diplomový program Hospitality and Restaurant Business Management začíná úvodem k základním kulinářským schopnostem a technikám v základním kuchařství. Studenti zkoumají různé aspekty vzdělávání v oblasti pohostinství a různých pracovních příležitostí, než se dostanou k praktickým i teoretickým dovednostem v oblasti řízení podniků, jako jsou procedury jídelen, řízení lidských zdrojů, rozpočtování a řízení nákladů.
Absolventi se učí
- Marketing, finanční a kuchyňský management.
- Pojmy a teorie kulinářských technik a řízení potravin a nápojů.
- Řízení pohostinství a lidských zdrojů, vedení a organizační rozvoj.
- Prokázat povědomí o mezikulturních, morálních, etických a environmentálních problémech v pohostinství.
- Prozkoumejte a kriticky analyzujte principy a postupy ovlivňující současné problémy ovlivňující globální pohostinství.
- Rozlišujte mezi mnoha rolemi a povinnostmi manažera v rámci celé řady pohostinských prostředí.
- Realizovat provozní prodejní a marketingové koncepty v pohostinských organizacích.
- Připravit, udržovat, analyzovat a využívat finanční dokumenty a data týkající se organizací pohostinství.
- Vytvořte obchodní plán pro prodejnu potravin nebo pohostinství.
Výsledek programu
Cíle kurzu
Osnovy diplomového programu Hospitality & Restaurant Business Management začínají úvodem do základních kulinářských dovedností a technik používaných v základním vaření. Studenti poté prozkoumají různé dimenze kulinářství, jako je role kulinářského vzdělávání a různé kariérní příležitosti, než přejdou k praktickým i teoretickým dovednostem v obchodní aréně.
Znalosti o nákupu, rozpočtu, plánování a kontrole nákladů informují studenty o požadavcích trhu na provozování obchodu s potravinami a nápoji. Problémy front-end managementu, jako jsou procedury v jídelně, management podle menu a řízení lidských zdrojů, rozšiřují schopnost studenta podporovat efektivní komunikaci s klíčovými zaměstnanci. Studenti mají také základy v oblasti marketingu, finančního řízení a kuchyně, které jsou klíčové pro provozování podniku v pohostinství a kulinářském průmyslu. Během čtvrtého a posledního čtvrtletí programu studenti spojí všechny kritické dovednosti, které v programu získali, aby vypracovali kompletní podnikatelský plán pro restauraci s minimálně 100 místy k sezení. Poté se vydají na externship v oboru, aby získali zkušenosti ze skutečného světa.
Kariérní možnosti
Zaměstnanost
Diplomový program Hospitality & Restaurant Business Management je obezřetnou volbou pro ty, kteří mají vášeň pro kulinářský a pohostinský průmysl. Ať už je vaším kariérním cílem vlastnit nebo spravovat restauraci, nebo pokud hledáte spolupráci s cateringovými společnostmi, hotely a kavárnami, program vás připraví na to, abyste po dokončení studia hledali řadu vstupních příležitostí na základní úrovni. Program je vhodný také pro jednotlivce, kteří jsou v současné době zaměstnáni v odvětví služeb a kteří se chtějí sami postavit výzvě a rozšířit své možnosti zaměstnání. Po úspěšném absolvování programu jsou absolventi připraveni hledat pracovní pozice na vstupní úrovni s dobře zaokrouhleným portfoliem, které může položit základ pro základní zaměstnání v kulinářském umění.
Kariérní možnosti
Alumni vlastní nebo spravují cateringové společnosti, luxusní hotely a kavárny, včetně Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant a JW Marriott Parq Vancouver, mezi mnoha dalšími. Absolventi jsou připraveni vstoupit do restaurace na vyšších pozicích managementu. Mnozí byli zaměstnáni ve službách a vzali si diplomový program jako způsob, jak sami sebe vyzvat, zlepšit své umění a podpořit své pracovní příležitosti.