Pečivo základní certifikát
Le Cordon Bleu Mexico
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Buenavista, Mexiko
Jazyky
Angličtina, Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Zákusky Základní certifikát
Všechny naše programy a kurzy jsou vyučovány v Le Cordon Bleu Mexiko - Universidad Anahuac Norte.
Školní cykly pro tento certifikát jsou v lednu, dubnu, červenci a srpnu.
V tomto certifikátu musíme španělštiny do angličtiny překladatel.
Seznamuje studenty do světa pečivo a koláče, poskytování technické a základní dovednosti a techniky potřebné. Demonstrační výuka a praktická cvičení jsou zaměřena na práci s pečivo, krémy a koláče a vypracování dalších tradičních pudinků. Při výuce se studenti také poznat možnosti každého výrobku prostřednictvím jeho původ a historii.
Tento certifikát je dána 2 dny v týdnu
6 hodin denně
Celková cena zahrnuje:
- 2 Le Cordon Bleu, dokončil uniformy
- Nože aktovku a kuchyňské potřeby (Pokud jste se zúčastnili Kuchyně diplom, nemůžeme dodat vám další aktovku, je to pouze jeden za všechny Le velkého Diplôme)
- Pár kuchyňských obuvi
- Zákusky kniha
- Složení
- Recept
- Základní Zákusky Certifikát
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Diplom z Pečení a Pečení Umění (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Ocenění dovedností v oblasti pečení a pečiva
- Santa Barbara, Spojené státy americké
Associate of Science v pečení a cukrářství
- Riverside, Spojené státy americké