Le Cordon Bleu University Mexico
Úvod
V dubnu 2000 Le Cordon Bleu, pokračující ve svých mezinárodních expanzních a růstových projektech s cílem uspokojit potřeby kulinářského průmyslu, poprvé otevřel svou školu vaření v Mexiku prostřednictvím strategického spojenectví s Universidad Anáhuac, a proto oba lídři v jejich příslušné oblasti vzdělávání, poskytují nejlepší školení v kulinářských technikách v zemi.
V současné době můžete v Le Cordon Bleu México na Universidad Anáhuac Campus Norte získat Le Grand Diplôme® za 9 měsíců, mezinárodně uznávané odborníky na potraviny, což vám umožní rozvíjet úspěšnou kariéru v pohostinství. Kromě toho se Le Cordon Bleu připojil k prestižní tradici ve výuce cestovního ruchu na univerzitě Anahuac a excelence v umění pohostinství, aby vyučoval bakaláře managementu restaurací, mezinárodního hotelového managementu a gastronomie s rozvinutým programem pro Austrálii.
Místa
- Naucalpan de Juárez
Avenida Universidad Anáhuac,46, 52786, Naucalpan de Juárez