Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
Le Cordon Bleu University Ottawa
Klíčová informace
Umístění kampusu
Ottawa, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Posilte své kulinářské vzdělání! Začněte s nejintenzivnějším a nejkomplexnějším tréninkem klasických francouzských kulinářských technik.
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® se získává, když úspěšně dokončíte základní, střední a vynikající kurzy kuchyně a pečiva. Kromě toho student získá kuchyňský diplom a diplom z pečiva.
Učební plán:
GRAND DIPLÔME® kombinuje programy kuchyně a pečiva:
- Diplôme de Cuisine
- Diplôme de Pâtisserie
4 příjmy každý rok: leden, duben, červenec, říjen
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Diplom v pečení
- Vancouver, Kanada
Certifikát v pečení a pečivu (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online
Program italského pečiva
- Parma, Itálie