Základní pečivo
Le Cordon Bleu University Ottawa
Klíčová informace
Umístění kampusu
Ottawa, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Naučte se klasické techniky kombinování ingrediencí do bohatého pečiva.
Hlavními ingrediencemi ve francouzské cukrárně jsou mouka, máslo, vejce a „savoir-faire!“ Naučíte-li se jejich různé kombinace, vlastnosti a aplikace, naučíte se, jak připravit různé druhy cukráren, jako je paštika sablée, paštika feuilletée a pasta choux; a tradiční zámky jako Saint Honoré, černý les a Paříž-Brest. Demonstrace a praktická cvičení vás krok za krokem provedou základy francouzské cukrárny.
Prvním krokem je Basic Pastry, po kterém následuje střední a lepší dokončení vaší Diplôme de Pâtisserie.
4 příjmy každý rok: leden, duben, červenec, říjen
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Baking Skills
- Online Canada
Odborník ve vědě v pečení a cukrářství
- Santa Clara, Spojené státy americké
Associate of Applied Science in Baker and Pastry Arts
- Lynnwood, Spojené státy americké