AAS v pohostinství
Lewis-Clark State College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Lewiston, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 21 836 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* Obyvatel Idaha: 6 996 $ / obyvatel okresu Asotin: 11 066 $ / nerezident: 20 252 $
Úvod
Studenti zapsaní v programu Hospitality Management dostávají relevantní a průmyslově řízené instrukce s odborným školením technických dovedností v oblasti managementu pohostinství, cestování a cestovního ruchu. Praktická výuka kombinovaná s aktuální teorií poskytovaná některými z předních odborníků v oboru začíná „Semestrem průzkumu“, který vede k „ Pathways “ nebo důrazu na oblasti koncentrace, jako je Food & Beverage Management , Management pohostinství, Kulinářské umění a Hotel/Resort Management a Front Office Management. Jedinečný aspekt poskytování programu Hospitality Management se nezaměřuje pouze na potřebné technické dovednosti, ale tento program zahrnuje životně důležité obchodní a marketingové „mysli vlastníka“, komponenty průmyslového designu, základy řízení a etiku, které jsou potřebné k tomu, aby studenti získali znalosti, aby byli úspěšní. a Udělejte více.
Pathways
- Management pohostinství (AAS)
- Management pohostinství – kulinářské umění (AAS)
- Management pohostinství-hotel/resort management (AAS)
- Management pohostinství (ATC)
- Řízení potravin a nápojů (ITC)
- Front Office Management (ITC)
Galerie
Výsledek programu
Po dokončení zvolené „ Pathway “ studenti:
- Prokázat úroveň přidruženého nebo vyšší, znalostní a dovednostní základnu požadovanou pro management pohostinství, cestovní ruch a cestovní ruch ve studentově zvoleném programu „ Pathway “ nebo dokončení.
- Prokázat komunikační dovednosti potřebné při práci v pohostinství s hosty, zaměstnanci, spolupracovníky a vyšším managementem.
- Pochopte a řešte problémy a obavy související s bezpečností a zabezpečením lidí, majetku a blahobytu v tomto odvětví.
- Bez ohledu na „ Pathway “ nebo důraz, pochopte, že všechny aspekty pohostinství, cestování a turistiky jsou propojeny.
- Pochopte mezikulturu, základy managementu, obchodní struktury a etiku odvětví pohostinství, cestování a cestovního ruchu.
Kariérní možnosti
- Vedoucí pracovníků v potravinářství, 38 220 $
- Vedoucí první linie nad pracovníky připravujícími jídlo, 34 570 $
- Správce ubytování, 56 670 $
- Food Service Manager, 56 590 $
- Cestovní kancelář, 42 350 $
Údaje o kariéře a platové informace pocházejí z amerického úřadu pro statistiku práce.