Spolupracovník vědy v pohostinství a restauračním managementu
Mt. San Antonio College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Los Angeles, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 362 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* za výuku studentů mimo stát - 46 USD za jednotku výuky pro obyvatele Kalifornie
Úvod
Tento vědecký pracovník v oboru pohostinství a správy restaurací připravuje studenty na střední nebo vedoucí pozici v oboru pohostinství. Studenti získají praktický a manažerský výcvik v oblasti bezpečnosti a hygieny potravin, výroby potravin, řízení služeb jídelny, dohledu, kontroly nákladů, finančního účetnictví, správy ubytování a pohostinství. Studenti, kteří úspěšně splní požadavky pro tento titul, získají po úspěšném složení zkoušky ServSafe také osvědčení Food Protection Manager od National Restaurant Association. Tento program je určen k artikulaci s Collins College of Hospitality Management v Cal Poly Pomona a dalšími univerzitami. Studenti, kteří plánují přestup, by se měli poradit s koordinátorem pohostinství a poradenstvím, aby prodiskutovali možnosti převodu.
Tento titul vyžaduje absolvování kurzů všeobecného vzdělávání plus následující:
Výukové programy programu
Po úspěšném absolvování tohoto programu bude student schopen:
- Vyhledejte aktuální pohostinství, napište zprávu o budoucím zaměstnavateli, napište průvodní dopis a pokračujte.
- Identifikujte uznávaného vůdce pohostinství a přesně popište typ stylu vedení přijatý tímto vůdcem a vlastnosti, díky nimž byly úspěšné.
- Určete výskyt ohniska nemoci způsobené potravinami.
- Identifikujte potravinové patogeny, jejich zdroje a výsledné nemoci a příznaky.
- Rozlišujte mezi různými styly služeb včetně americké (předplátované), anglické (rodinné), ruské (Platter), francouzské (Gueridon).
- Identifikujte bezpečnost potravin a hygienické postupy v potravinářském zařízení.
- Naplánujte si harmonogram výroby potravin a sestavte si nástroje, vybavení a přísady potřebné k vytvoření receptu organizovaným a efektivním způsobem.
- Znalosti receptury, přesnost a provedení: Postupujte podle receptur a připravte jídlo při vhodné teplotě, konzistenci, struktuře, chuti a včas.
- Identifikujte styly vedení a rozpoznejte úspěšné motivační techniky.
- Analyzujte provozní a kontrolní výkon restaurace.
- Proveďte analýzu rovnoměrnosti v zařízení pro potraviny a nápoje a proveďte analýzu objemu nákladů k určení počtu zákazníků potřebných k dosažení požadovaných zisků.
- Vypočítejte náklady na recept v celé nabídce.
- Analyzujte popularitu a ziskovost nabídky.
- Vypracujte obchodní plán pro stravovací firmu a pochopte, jak velké je plánování a otevření malého podniku.
- Studenti se budou moci setkat s potenciálními klienty a naplánovat všechny prvky speciální akce.
- Vypracujte výkaz zisku a ztráty (P&L) pro pohostinství.
- Vytvořte rozvahu pro pohostinství.
- Identifikujte a rozlište čtyři prameny práva
- Analyzujte občanský případ pohostinství a určete fakta, prvky nedbalosti, možné důsledky a výsledky.
- Identifikujte personální potřeby recepce hotelu na základě obsazenosti, úrovně aktivity a rozpočtových omezení.
- Stanovte ceny pokojů na základě požadovaných zisků pomocí Hubbartova vzorce.
- Vypracovat měřitelné cíle učení založené na dovednostech, kterých dosáhnou na konci období pracovní praxe.
- Prokázat dovednosti uvedené v měřitelných cílech.
Pracovní zkušenost
Hlava V Kalifornského vzdělávacího zákoníku umožňuje škole rozšířit učebnu za školní areál na pracoviště. Prostřednictvím programu Pracovní zkušenosti mají studenti možnost získat akademický kredit a získat praktické zkušenosti v oblasti své kariéry související s vedením profesionálů v oboru. Zaměstnavatelé navazují spolupráci s vysokou školou a poskytují tak příležitost ovlivnit odborné vzdělávání a řešit potřeby průmyslového vzdělávání. Instruktor a supervizor pracoviště fungují jako „spoluřešitelé“, aby studentovi pomohli definovat a dosáhnout měřitelných cílů učení.
Obchodní divize v současné době nabízí pracovní zkušenosti v následujících oborech:
- Účetnictví (včetně financí)
- úřední asistent
- Řízení podniku (včetně lidských zdrojů)
- Vývoj dítěte
- Počítačové sítě
- Programování
- Bezpečnost počítače
- Kulinářské umění
- Rodinné a spotřebitelské vědy
- Módní zboží a maloobchod
- Správa pohostinství a restaurace
- Vzhled interiéru
- Řízení marketingu
- Výživa a dietetika
- Paralegal
- Webové programování
Studenti zapsaní do praxe mohou získat jednu jednotku akademického kreditu za každých 60 neplacených nebo 75 placených hodin práce za semestr, přičemž mohou získat 1 až 4 jednotky za semestr.
Požadované minimální hodiny
Jednotky zápisu | Neplacené | Zaplaceno |
1 | 60 hodin | 75 hodin |
2 | 120 hodin | 150 hodin |
3 | 180 hodin | 225 hodin |
4 | 240 hodin | 300 hodin |
Během akademické kariéry studenta lze získat maximálně šestnáct jednotek praxe.
Kurzy pracovní zkušenosti se shodují s termínem:
- Podzim / jaro semestr = 16 týdnů
- Zimní / letní semestr = 6 týdnů
- Ne všechny kurzy mohou být nabízeny každý semestr
Vstupné
Každá osoba, která má 18 let a není v současné době zapsána na střední školu, nebo osoba, která má maturitu nebo její ekvivalent, je způsobilá pro přijetí na Mt. San Antonio College . Vstup na Mt. San Antonio College Součástí Mt. San Antonio College je podání žádosti o přijetí studentem a podání přepisů ze střední školy nebo vysoké školy, na které se student dříve zúčastnil. Student je povinen požadovat úřední přepisy z poslední navštěvované střední školy a jakékoli vysoké školy. Přepisy budou přezkoumány, aby bylo možné určit způsobilost pro kurzy na Mt. VAK.
Přijímací řízení
Výsledek programu
Výsledky učení programu
Po úspěšném absolvování tohoto programu bude student schopen:
- Najděte aktuální práci v pohostinství, napište zprávu o potenciálním zaměstnavateli a napište motivační dopis a životopis.
- Identifikujte uznávaného lídra v oblasti pohostinství a přesně popište typ stylu vedení, který tento vůdce přijal, a vlastnosti, díky nimž byl úspěšný.
- Zjistěte přítomnost ohniska alimentárního onemocnění.
- Identifikujte alimentární patogeny, jejich zdroje a výsledná onemocnění a příznaky.
- Rozlišujte mezi různými styly služeb, včetně amerických (předem pokovených), anglických (rodinných), ruských (talířových) a francouzských (Gueridon).
- Identifikujte bezpečnost potravin a hygienické postupy v provozovně stravovacích služeb.
- Naplánujte si plán výroby potravin a sestavte nástroje, zařízení a přísady potřebné k vytvoření receptury organizovaným a efektivním způsobem.
- Znalost receptury, přesnost a provedení: Dodržujte postupy receptury, abyste vyrobili jídlo při vhodné teplotě, konzistenci, struktuře, chuti a včas.
- Identifikujte styly vedení a rozpoznávejte úspěšné motivační techniky.
- Analyzujte provozní a nákladovou výkonnost restaurace.
- Proveďte analýzu rovnováhy v zařízení pro potraviny a nápoje a proveďte analýzu objemu nákladů, abyste určili počet zákazníků potřebných k dosažení požadovaných zisků.
- Spočítejte si cenu receptu na celé menu.
- Analyzujte popularitu a ziskovost menu.
- Vypracujte podnikatelský plán pro cateringový podnik a pochopte obludnost plánování a otevření malého podniku.
- Studenti se budou moci setkat s potenciálními klienty a naplánovat všechny prvky speciální akce.
- Vypracujte výkaz zisku a ztráty (P&L) pro provoz pohostinství.
- Vypracujte rozvahu pro provoz pohostinství.
- Identifikujte a rozlišujte čtyři prameny práva
- Analyzujte občanskoprávní případ pohostinství a určete fakta, prvky nedbalosti, možné důsledky a výsledky.
- Identifikujte personální potřeby hotelové recepce na základě obsazenosti, úrovně aktivity a rozpočtových omezení.
- Stanovte sazby za pokoje na základě požadovaných zisků pomocí Hubbartova vzorce.
- Vytvořte si měřitelné vzdělávací cíle založené na dovednostech, kterých dosáhnou na konci období své praxe.
- Prokázat způsobilost dovedností specifikovaných v měřitelných cílech.