Keystone logo
New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

Úvod

Škola jídla a vína na Novém Zélandu, kterou založila Celia Hay, vychovává novou generaci baristů, kuchařů, majitelů restaurací a kaváren, manažerů pohostinství, someliérů a vinařů, podnikatelů v pohostinství a také lidí, kteří milují dobré jídlo od té doby 1995.

Od certifikátů LCQ Alkohol Manažerů přes Certifikáty bezpečnosti hygieny potravin až po Novozélandský certifikát vína a kvalifikaci WSET Víno a lihoviny až po kurzy pečení a vaření a kurzy koktejlů a barmanství. V letošním roce 2020 si připomínáme 25. výročí Novozélandské školy jídla a vína. Naše akreditovaná kvalifikace vlády NZQA na Novém Zélandu, která se nachází v aucklandském viaduktu, nabízí praktické praktické certifikáty a diplomy zaměřené na vaření a pohostinství a cestovní ruch, vyučované týmem kuchaře, manažery restaurací a vinařskými profesionály, kteří jsou odborníky ve svém oboru a zaměřují se na úspěch našich studentů.

Místa

  • Auckland

    Customs Street West,104, 1010, Auckland

    Otázky