Diplom (rozšířený) z potravinářské technologie
University of Johannesburg
Klíčová informace
Umístění kampusu
Johannesburg, Jihoafrická republika
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
ZAR 43 121 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* odhad ubytování: 2500 USD ročně
Úvod
Hlavním účelem diplomu (rozšířeného) v potravinářské technologii je rozvoj absolventů, kteří mohou prokázat zaměřené znalosti a dovednosti v potravinářské technologii. Program se proto zaměřuje centrálně na vybavování studentů podrobnými a specializovanými znalostmi obecných principů a praktických dovedností aplikovatelných v potravinářském průmyslu. V rámci diplomového studia a ve spolupráci s příslušnými pracovišti / orgány / organizacemi na pracovišti jsou studenti také vystaveni příslušnému světu práce, aby získali zkušenosti s uplatňováním získaných znalostí a praktických dovedností v kontextu pracoviště. Výuka a praxe na pracovišti umožňují úspěšným studentům přístup k řadě profesních a pracovních příležitostí souvisejících s analýzou jejich specializace.
Přijímací řízení
Výsledek programu
Studenti by měli být schopni:
- Identifikujte, vyhodnoťte a řešte rutinní i neznámé problémy pomocí správných postupů/metod/technik.
- Pracujte efektivně s ostatními v týmu.
- Spravujte dobře definované a nové výukové aktivity ve strukturovaném výukovém prostředí.
- Analyzujte, syntetizujte a vyhodnocujte informace, teorie a myšlenky spojené s analytickou chemií/biotechnologií/technologií potravin.
- Prokázat pochopení rozsahu a hlavních oblastí analytické chemie/biotechnologie/potravinářské technologie a toho, jak příslušná disciplína/obor souvisí s jinými oblastmi nebo systémy.
- Sledovat vlastní výkon a posuzovat jej podle daných kritérií.
- Prezentujte a sdělujte informace efektivně a smysluplně pomocí vědeckých a akademických/odborných diskurzních konvencí a formátů.
- Ukažte odpovědnost vůči životnímu prostředí a zdraví ostatních používáním vědy a technologie v souladu s uznávanými profesními a/nebo etickými kodexy nebo postupy.