Keystone logo

4 Na kampusu Programy v Pivovarnictví 2024

Filtry

Filtry

  • Potravinářství a nápojářství
  • Nápojářství
  • Pivovarnictví
  • Na kampusu
Studijní obory
  • Potravinářství a nápojářství (4)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Na kampusu Programy v Pivovarnictví

Studie o pivovarech často začínají studiem chemie, biologických věd, fyziky nebo inženýrství. Počáteční znalosti studentů pak mohou být aplikovány v pivovarnickém průmyslu, neboť pokračují ve studiu studia fermentačních procesů, varné technologie, chladírenských věd a biochemie vaření.

Výuka na akademické půdě se týká osobní návštěvy tříd. Obvykle to zahrnuje navštěvování tradičních tříd a přednášek, účast na skupinových aktivitách a osobní kontakt s učiteli a vrstevníky. Výuka v kampusu také často zahrnuje přístup do laboratoří, knihoven a dalších zdrojů kampusu, jako jsou studentské kluby, kanceláře kariérových služeb a rekreační střediska.