Keystone logo

1 Nultý ročník Programy v Management pohostinství 2024

Filtry

Filtry

  • Nultý ročník
  • Turismus a pohostinství
  • Pohostinství
  • Management pohostinství
Studijní obory
  • Turismus a pohostinství (1)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Nultý ročník Programy v Management pohostinství

Programy nadací roku jsou skvělou volbou pro studenty, kteří možná ještě nejsou připraveni absolvovat studium. Tyto programy jsou navrženy tak, aby představovaly univerzitní akademickou přísnost a koncepce specifické pro danou oblast.

Co je základním rokem v řízení pohostinství? Tyto programy jsou charakteristické základem pro správu pohostinství za účelem přípravy studentů na pokročilé stupně a případné kariéry v oblasti pohostinství a cestovního ruchu. Kurz může zahrnovat témata jako marketing, řízení lidských zdrojů, operace na událostech a finance. Materiály kurzu mohou být prezentovány synchronně, asynchronně nebo jejich kombinací a mohou vyžadovat, aby studenti prokázali akademickou i praktickou aplikaci svých rozvíjejících se dovedností a dovedností.

Zapojení do roku založení v řízení pohostinství má potenciál být přínosné nejen pro pracovní sílu, ale i pro soukromý život. Vedle zdokonalení organizačních dovedností mohou badatelé zjistit, že jejich chápání jiných kultur a jejich schopnost komunikovat se zlepšilo.

Faktory, jako je délka programu a umístění instituce, mohou mít vliv na náklady na zápis do programu založení roku. Studenti by měli konzultovat s představitelem přijetí, aby se ujistil, že program je finančně vhodný.

Jakmile student absolvuje rok založení, který se zabývá řízením pohostinství, je pravděpodobné, že nastane nová akademická a profesní příležitost. Absolvování nadace v roce založí učitele do lepších pozic pro vstup do studijních programů v oblastech, jako je hotelový management, technologie stravování, řízení cestovního ruchu a řízení potravin a nápojů. Absolventi často přistupují k vedoucím a manažerským rolím v oblasti rychlého občerstvení, hotelů, stravování, zákaznického servisu, maloobchodních prodejen a oddělení lidských zdrojů. Některé názvy pracovních míst zahrnují správce destinace, správce provozu, manažera restaurace, obchodní zástupce, ředitele pro potraviny a nápoje a manažera služeb pro hosty.

Výběr toho, který program založení roku bude sledovat, může být ohromující. Pro pomoc vyhledejte níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním vyplněného formuláře.