Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Úvod

Přečtěte si oficiální popis

ECOLE DUCASSE - ENSP

Hotel École Nationale Supérieure de Pâtisserie se nachází ve městě Yssingeaux, ve francouzském regionu Auvergne. Byla založena v roce 1984 a je referenční školou ve Francii - i po celém světě - pro profesionály v oboru pečiva, pekárny, čokolády, cukrovinek a zmrzliny.

Sídlí v zámku Château de Montbarnier a škola úspěšně kombinuje dědictví a modernost a nabízí jedinečnou rodinnou atmosféru. Každoročně pořádá řadu prestižních kulinářských akcí, včetně výběrových kol pro soutěž Un des Meilleurs Ouvriers de France a Festival National des Croquembouches.

Naše pečivo:

Základní programy:

  • Základy francouzského pečiva
  • Francouzská čokoláda
  • Základy francouzského pekařství

Diplomy:

  • Francouzský cukrářský diplom
  • Odborný diplom z francouzského těsta

Místa

Yssingeaux

Adresa, 1. řádek
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Francie