Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Úvod

Přečtěte si oficiální popis

Z oceněné kulinářské legenda přichází Ducasse Education, Přední globální organizace profesionálních a předprofesionálních škol v oblasti kulinářských a cukrářských umění, v nichž vášnivost a oddanost umění pohostinnosti podtrhují bohatou historii výjimečných standardů, které se zakládají na desetiletích praxe a zkušeností.


Vytvořeno v roce 1999, Ducasse Education nastaví nejvyšší kulinářské a pečivo průmyslové standardy s jeho komplexními handson vzdělávacích programů, které kladou důraz na praktickou výuku techniky s přesnost, inovace a přísný skillsbased metodologie.


"Vždy jsem se snažil předat mé vize kulinářských a cukrářských výrobků umění. Sdílím svůj know-how pro všechny lidi, kteří jsou ochotni, aby posílily své schopnosti s jediným heslem na mysli: vynikajících výsledků v praxi "Alain Ducasse.

Excellence v praxi


Dva školní areály jsou dnes zavedeny ve Francii: Centre de formace d'Alain Ducasse (CFAD), specializující se na kulinářské umění a pečiva pro restaurace a Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), který byl již více než třicet let, referenční školaVe Francii a v zahraničí, francouzské pečivo, pekárna, čokolády, cukrovinek a zmrzliny profesionály.


Naše pečivo programy nabízeny na Ecole Nationale Supérieure de cukrárna:

  • Bakalář ve francouzském cukrářském umění
  • Francouzské cukrářské umění
  • Francouzská čokoládová a cukrářská umění
  • Francouzská síť pekařství Arts
  • Francouzské pečivo Campus: Winter & Summer Sessions
Ecole Nationale Supérieure de Patisserie, Château de Montbarnier

Místa

Yssingeaux

Adresa, 1. řádek
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, 125, Allée du Château de Montbarnier
43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Francie