Ecole Ritz Escoffier

Úvod

Read the Official Description

Průkopníka moderní kuchyně, Auguste Escoffier byl první šéfkuchař hotelu Ritz v Paříži.

École Ritz Escoffier vzdává hold vysílání od roku 1988 s hodnotami přesnosti a nadšení, které byly drahý jemu:

profesionalita,

tvořivost,

Research of Excellence.

Ecole Ritz Escoffier_ © Alban Couturier (32)

Ritz Escoffier School © Alban Couturier

Stala mezinárodní benchmark, škola vytvoří přátelskou atmosféru hlavy zítřka. Pro jeho znovuotevření, škola představila nový prostor k objevování francouzské gastronomie v celé své kráse.

Kombinující tradici, kvalitu a modernost, Ecole Ritz Escoffier Nabízí diplomové kurzy, vyučované v angličtině a francouzštině pro začátečníky, pro školení nebo zdokonalovat se v kulinářské umění.

Vzhledem k tomu, výuku základů až kuchařů, díky rozvoji techniky a kulinářské znalosti, vedoucí zítřka učí dovednosti nezbytné pro jejich profesi. Bohaté zkušenosti z velkých francouzských domech nebo na mezinárodní úrovni, náš tým kuchařů a odborníků staví svůj talent na profesionální studenty všech úrovní.

Kromě receptur a technik, učí uchopit celou jemnost výrobku nebo chuť a jsou velvyslanci umění neustále znovuobjevený.

Neustále přizpůsobuje lekce, École Ritz Escoffier se snaží naplnit smysl smělost a dokonalosti.

Ecole Ritz Hlavní Escoffier_Cuisine © Vincent Leroux (2)

Ecole Ritz Escoffier Kitchen mistr © Vincent Leroux

Nová kuchyňská linka v Ritz Escoffier škole

Koncentrát pohodlí a inovace.

Myšlenka výboru náčelníků a Fakultní škola má zařízení nejnovější generace, který je ideální pro objevování všechny techniky vaření a pečení.

Zvýšená kapacita: dva laboratorní kuchyně a pečivo pro pohodlí studentů a optimálních podmínek učení.

This school offers programs in:
  • Angličtina
  • Francouzština

Vidět Diplomy »

Programs

Tato škola dále nabízí:


Diplom Ve Francouzštině Magisterské Gastronomie

Campus forma Denní studium 19 týdnů June 2019 Francie Paris

Diplom, který představuje nejkomplexnější školení v naší škole a kombinuje všechny naše hlavní tréninkové kurzy: francouzská kuchyně - Úvod, pokročilá úroveň a vyšší úroveň a francouzské pečivo Úvod, pokročilá úroveň a vyšší úroveň [+]

Ritz Escoffier kulinární umění diplom

Diplom, který představuje nejkomplexnější školení v naší škole a kombinuje všechny naše hlavní tréninkové kurzy: francouzská kuchyně - úvod, pokročilá úroveň a vyšší úroveň a francouzské pečivo Úvod, pokročilá úroveň a vyšší úroveň. Kuchařský diplom Ritz Escoffier je udělen po absolvování všech šesti stupňů v kurzu. Pracovníci stážistů budou pravidelně kontrolováni a zkouška se bude konat na konci každé úrovně.

Ecole Ritz Escoffier © Alban Couturier Tréninkové cíle:

asimilovat techniky s cílem respektovat a ocenit potravinářské výrobky, připravit a rozložit pokrmy podle francouzského tradičního a moderního savoir-fairemaster techniky a naučit se optimální využití zařízenírozvíjet tvořivost prostřednictvím výkladu stávajících receptů a vytváření nových receptůorganizovat práci a spravovat časobjevovat nové trendy... [-]

Diplom Ve Francouzské Kuchyni

Campus forma Denní studium 5 - 38 dny September 2018 Francie Paris

Tento výcvikový kurz zahrnuje tři úrovně věnované výuce základů francouzské kuchyně a je určen pro začátečníky, ať už jsou nadšenci nebo aspirační profesionálové. [+]

francouzská kuchyněÚroveň 1: Úvod

Tento kurz je zaměřen na učení se základům francouzské kuchyně a je určen pro začátečníky, ať už jsou nadšenci nebo aspirační profesionálové.

Cíle školení:

Zjistěte základní pravidla hygieny a bezpečnosti v kuchyniZačněte se naučit o francouzské kuchyniZákladní základní kulinářské dovednostiMistr klasických nožních dovedností a řezůSeznamte se s tradičními technikami vaření

Doba trvání: 5 týdnů

Celkový počet hodin: 175 hodin

Cena: € 10500

Úroveň 2: Pokročilé

Tento výcvikový kurz je zaměřen na zdokonalování technik a znalostí vaření. Určeno pro středně pokročilé: osoby, které absolvovaly kurz "Úvod".... [-]


Diplom Ve Francouzském Pečiva

Campus forma Denní studium 5 - 24 dny September 2018 Francie Paris

Tento výcvikový kurz zahrnuje tři úrovně věnované výuce základů francouzského pečiva a je určen pro začátečníky, ať už jsou nadšenci nebo aspirační profesionálové. [+]

Cukrářské tréninkyÚroveň 1: Francouzské pečivo - Úvod

Trénink zaměřený na základy francouzského pečiva a určený pro začátečníky: budoucí odborníci nebo nadšenci.

Cíle školení:

Zjistěte základní hygienické předpisy a bezpečnost v laboratoři pečivaZačněte se dozvědět o francouzském pečivaZvládněte základy práce s potrubímNaučte se vyrábět sušenky a neplněné koláčePoznejte základní těsta, krémy a krémy

Doba trvání: 5 týdnů Celkový počet hodin: 175 hodin Cena: € 8900 Ecole Ritz Escoffier Dezerty © Alban Couturier

Úroveň 2: Francouzské pečivo - Pokročilá úroveň

Školení zaměřené na zdokonalování technik výroby cukrářských výrobků. Určeno pro středně pokročilé: lidé, kteří absolvovali předmět "Úvod do umění francouzského pečiva".... [-]


Viennoiserie A Výcvik Chleba

Campus forma Denní studium 5 dny June 2019 Francie Paris

Trénink zaměřený na zvládnutí klíčových technik Viennoiserie a chleba, uznávané francouzské dovednosti. [+]

Viennoiserie a výuka chleba Trénink zaměřený na zvládnutí klíčových technik Viennoiserie a chleba, uznávané francouzské dovednosti.

Ecole Ritz Escoffier Produits sucrés © Alban Couturier

Cíle školení:

Zvládnout klíčová tajemství recepty Viennoiserie (croissants, brioches, atd.) Objevte techniky hnětení, tvarování a procesu výroby chleba Zvládnout fermentaci Objevte klíčovou roli ingrediencí Objevovat a optimalizovat výrobu chlebových rolí

Tento výcvikový program vyučují kuchaři Ecole Ritz Escoffier a Ritz Paris. "Viennoiserie a Bread Rolls" certifikát udělený na konci školení.

Doba trvání: 5 dní Celkový počet hodin: 35 hodin Cena: EUR2200 ... [-]