Le Cordon Bleu Paris

Úvod

Read the Official Description

Společnost byla založena v Paříži v roce 1895, Le Cordon Bleu se stal jedním z nejvýznamnějších institucí. Le Cordon Bleu nabízí programy v rozmezí od kulinářského vzdělávání na vysokoškolských osnov v potravinářském a nápojovém, pohostinství a cestovního ruchu.

Le Cordon Bleu nabízí aspirující kulinářské profesionálům možnost své ambice přeměnili v realitu. Zaměření na zvládnutí techniky dává studentům důvěru a znalosti aplikovat to, co se naučili každý styl kuchyně. Absolventi obdrží diplom, který je uznávaný po celém světě, pas pro otevření dveří život k úspěšné kariéře.

Paříž je ideální volbou místo pro studium umění a kulinářských technik, které zaručují nezapomenutelný kulturní zážitek ve světové hlavní město gastronomie, módy a luxusu. Louvre, Eiffelova věž, Notre Dame a Sacré Coeur vše dohromady do popředí bohaté a jedinečné architektonické dědictví tohoto města světla. Divadelní představení, koncerty, umělecké sbírky, fotografie a plastiky výstavy a časté místní festivaly a slavnosti vše nastaveno na pařížskou scénu, s přidanou romantické přitažlivosti zkoumání místních trhů, knihkupcům, kavárna terasy, a hrál restaurace.

Cordon Bleu škola, která se nachází na levém břehu řeky Seiny v renomované 15. arrondissement, je 4-podlažní budova s ​​2 předváděcích pokojů a 3 praktické pokoje.

Dobrých důvodů, proč si vybrat Le Cordon Bleu v Paříži

Město Paříž, rodiště Le Cordon Bleu, je jedním z gastronomických měst na světě. Jeho trhy pod širým nebem, bistra a boulangeries, aby to ideální místo dozvědět se o kulinářské umění a vstřebávat francouzskou kulturu. Společnost byla založena v roce 1895, Le Cordon Bleu Paris má více než 100 let zkušeností v oblasti kulinářského umění školení. Chef instruktoři pocházejí z různých prostředí: některé byly oceněny hvězdičky Michelin, jiné získaly prestižní ocenění. Všechny jsou určeny pro výuku své řemeslo. Naše výuka metodologie "hodinky, se, učit se" je dopravena na demonstracích následuje praktická cvičení pod dohledem našich kuchařů. Předváděcí třídy jsou vyučovány ve francouzštině a přeloženy do angličtiny. Nejlepší studenti mohou získat stáže v pařížských zařízeních, neocenitelné pracovní zkušenosti, které usnadní budoucí profesní aktivity. Studium na Le Cordon Bleu Paris vám umožní setkat se s lidmi z celého světa; kde je více než 55 národností každý termín. Od svého uvedení na trh, naše skupina rozrostla do celosvětové organizace s více než 50 škol v 23 zemích, vyučování více než 20 000 studentů ročně. Le Cordon Bleu International nabízí kurzy gastronomie, pohostinství a cestovního ruchu od počátku na úrovni MBA.

This school offers programs in:
  • Angličtina
  • Francouzština

Vidět Diplomy » Vidět Bakalář »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Diplom

Boulangerie diplom

Campus forma Denní studium 1 - 6 měsíců September 2019 Francie Paris

Boulangerie Diploma vyvinutý Le Cordon Bleu Paříže, vlaky budoucí odborníky a podnikatele v základních BOULANGERIE technik, stejně jako nové trendy [+]

Boulangerie Diploma vyvinutý Le Cordon Bleu Paříže, vlaky budoucí odborníky a podnikatele v základních BOULANGERIE technik, jakož i nové trendy v oboru.

Program Cíle

Tento program umožní studentům všechny potřebné dovednosti pro práci v tradičním Boulangerie nebo ve výrobním podniku ve Francii nebo v zahraničí. Během programu studenti:

Získat principiální techniky používané v řemeslné Boulangerie Naučte se výrobní proces a jak pracovat v týmu Získat repertoár tradičních a moderních BOULANGERIE receptů

Kdo je to PROGRAM PRO? Každý, kdo chtějí získat základní teoretické a praktické znalosti v Boulangerie Pro profesionály, kteří hledají změně povolání Každý, kdo hledá práci v BOULANGERIE profesi jako řemeslníka nebo zaměstnance v rámci breadbaking společnosti DIPLOM ... [-]

Grand diplôme - kuchyně a pečivo diplom

Campus forma Denní studium 9 měsíců September 2019 Francie Paris

Kurz kombinuje výuku jak v kuchyni a cukrářských disciplín. Žádné jiné kulinářské instituce stanoví řadu praktických kurzů pod vedením šéfkuchaře. [+]

Le Grand Diplôme - kuchyně a pečivo kvalifikace

Le Grand Diplôme® je nejkomplexnější program Francouzské kulinářské vzdělávání Uskutečňuje Le Cordon Bleu, Kurz kombinuje výuku v obou Kuchyně a Pečivo disciplíny. Žádné jiné kulinářské instituce stanoví řadu praktických kurzů pod vedením šéfkuchaře. Le Cordon Bleu se zavazuje poskytnout studentům s celou řadou kulinářské techniky a rozvíjet vlastní kreativitu a umělecký výraz. Tyto kurzy poskytují příležitost zvládnout Francouzská kuchyně a pečivo techniky které pak mohou být použity k jiným kuchyně na světě.

Třídy jsou uvedeny ve francouzštině a přeloženy do angličtiny. ... [-]


Kuchyně diplom

Campus forma Denní studium 9 měsíců September 2019 Francie Paris

Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu nabízí studentům nejpřísnější a komplexní program v klasických francouzských kulinářských technik, jsou dnes k dispozici. [+]

Kuchyně Diplom - Unikátní kuchyně kvalifikace

Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu nabízí studentům nejpřísnější a komplexní program classic Francouzské kulinářské techniky jsou dnes k dispozici. Diplôme de Cuisine se uděluje, pokud student úspěšně dokončil úroveň základní, střední a vysoká. Studenti se mohou zapsat pouze na jedné úrovni (např: Basic) a můžete pokračovat do další úrovně později (v omezeném časovém horizontu). I při předchozí odborná praxeStudenti musí začínat na základní úrovni, než přístup na další úroveň.

Student obdrží certifikát pro každou úroveň dokončena. Po úspěšném dokončení diplôme de kuchyně a Diplôme de cukrárny Le Grand Diplôme je udělen. ... [-]


Pečivo diplom

Campus forma Denní studium 9 měsíců September 2019 Francie Paris

Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu nabízí studentům nejpřísnější a komplexní program v klasických francouzských cukrářů techniky jsou dnes k dispozici. [+]

Pečivo Diplom - pečivo Basic, Intermediate a Superior kvalifikace

Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu nabízí studentům nejpřísnější a komplexní program classic Francouzské pečivo techniky jsou dnes k dispozici.

Diplôme de Pâtisserie se uděluje, pokud student úspěšně dokončil úroveň základní, střední a vysoká. Studenti se mohou zapsat pouze na jedné úrovni (např: Basic) a můžete pokračovat do další úrovně později (v omezeném časovém horizontu). I s předchozí odborné praxe, studenti musí začít na základní úrovni, než přístup na další úroveň.

Student obdrží certifikát pro každou úroveň dokončena. Po úspěšném dokončení diplôme de kuchyně a Diplôme de Pâtisserie Le Grand Diplôme je udělen. ... [-]


Víno a řízení programu

Campus forma Denní studium 10 měsíců September 2019 Francie Paris

Tento komplexní kurz vám dává znalosti, aby se stal expert víno a znalosti, aby pochopili, jak podnik funguje víno, otevírání dveří ke kariéře v obou vína a gastronomie. [+]

Víno a Program Management

Program se koná v Paříži, francouzské hlavní město kultury, gastronomie a umění Fine Living. Francouzské vinice zůstávají reference po celém světě, takže je ideální země pro in-hloubkové studie vína.

Tento komplexní kurz vám dává znalosti, aby se stal expert víno a znalosti, aby pochopili, jak podnik funguje víno, otevírání dveří ke kariéře v obou vína a gastronomie.

Tento kurz je také ideální pro ty, kteří uvažují o kariéru v pohostinství, nebo pro ty, kteří chtějí, aby se stal podnikatelem v oblasti obchodu s vínem související, jako je vinárna, vinotéka a vinný import / export.

CÍLE ... [-]

Videos

Le Cordon Bleu Paris

Unveiling Le Cordon Bleu Paris new institute | Le Cordon Bleu Paris

Contact

Le Cordon Bleu Paris - arts culinaires et management hôtelier

Adresa, 1. řádek Le Cordon Bleu Paris 8, rue Léon Delhomme
75015 Paris, Île-de-France, Francie
Website http://www.cordonbleu.edu/paris
Telefonní číslo +33 1 85 65 15 00