COQUIS

Úvod

Read the Official Description

coquis to je University of italské kuchyněNabízí profesionální kurzy vaření, cukrovinky, pizza, sál a management tvořit nejlepšími profesionály v oboru. Proces kvalita, která zajišťuje přístup na trh práce.

coquis Je to nejvyšší výraz v kulinářské přípravy uznaná největších firem v tomto odvětví s nejvyšším procentem studentů umístěné v těch nejlepších restauracích.

Byla vytvořena z podnětu Trojans bratrů, L 'univerzitní Dosáhla mezinárodního uznání díky zkušenostem a nadšení zakladatelů a vysoké kvality pedagogických pracovníků.

DRUHÝ JÍDLO & VÍNO, coquis patří mezi 10 nejlepších VAŘENÍ škol na světě.

coquis, University of italské kuchyně, Spolupracuje s 'University of Rome Tor VergataA to je místo, par excellence, kde se studenti učí umění enogastronomy.

This school offers programs in:
  • Italština

Zobrazit kurzy » Vidět BSc programy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Kurzy

Během profesionální kuchyni

Campus forma Denní studium 10 týdnů October 2019 Itálie Rome

Kurz vaření Profesionální coquis je cesta vysokého školství užitečné získat všechny znalosti potřebné k začít kariéru jako kuchař. Průběh studia, artikulovaný a kvalifikované stanoví rozdělení do teoretických a praktických cvičení, aby bylo zajištěno řádné školení studentů ... [+]

Kurz vaření Profesionální coquis je cesta vysokého školství užitečné získat všechny znalosti potřebné k začít kariéru jako kuchař. Průběh studia, artikulovaný a kvalifikované stanoví rozdělení do teoretických a praktických cvičení, aby bylo zajištěno řádné školení studentů.

Na konci vzdělávací činnosti, bude každý student podpořit závěrečnou zkoušku a jednou prošel, budou zahrnuty v exkluzivním "Find coquis práce" okruhu. Obvod, ve kterém k nejvýznamnějším společnostem z italské a římské jídlo, vybrat si své personál kuchyně.

příjemci

Profesionální kuchařské Kurz je určen pro vysoce motivované mladé lidi, kteří hledají pevnou formaci vstoupit do světa práce a je otevřen i pro ty, kteří chtějí změnit zaměstnání, aby následovali jejich vášeň a přeměnit ji na profesi. Přístup do kurzu je povoleno maximálně 16 účastníků, aby bylo zajištěno plné zapojení operačních fází všech studentů, rozdělených do jednotlivých pracovních stanic plně vybavených nejmodernější technikou.... [-]


Během profesionální pečiva

Campus forma Denní studium 8 týdnů October 2019 Itálie Rome

Vášeň pro pečivo se může stát důležitou profese! Profesionální Pečivo hřiště nabízí strukturovaný vzdělávací program, rozdělený do teorie a praxe, aby se učil dovednosti potřebné pro práci ve světě pečiva. Je to vysoce odborné přípravy nutné pro vstup do povolání cukráře ... [+]

Vášeň pro pečivo se může stát důležitou profese! Profesionální Pečivo hřiště nabízí strukturovaný vzdělávací program, rozdělený do teorie a praxe, aby se učil dovednosti potřebné pro práci ve světě pečiva. Je to vysoce odborné přípravy potřebné k výkonu povolání cukráře.

příjemci

Profesionální Pečivo Kurz je určen pro ty, kteří mají touhu učit základy a techniky těsta, aby se vešly do odborném kontextu, s úrovní kvalifikace uznávané průmyslu. Přístup do kurzu je povolena maximální počet 16 účastníků, k zajištění plného zapojení do činnosti všech studentů, rozdělený do jednotlivých pracovních stanic plně vybavených nejmodernější technikou.... [-]


Během večerního profesionální kuchyni

Campus forma Denní studium 27 týdnů October 2019 Itálie Rome

Naučte se umění enogastronomy, obrátit svou vášeň do profese, zapojit se do světa vaření získávání veškeré odborné hloubkové prostřednictvím řady kloubových a kvalifikovaných studií, rozdělených do teorie a praxe výuky: kuchyně Professional předmětu coquis učí základní dovednosti, které by mohly pokračovat v profesionální kuchař od základů ... [+]

Naučte se umění enogastronomy, obrátit svou vášeň do profese, zapojit se do světa vaření získávání veškeré odborné hloubkové prostřednictvím řady kloubových a kvalifikovaných studií, rozdělených do teorie a praxe výuky: kuchyně Professional předmětu coquis učí základní dovednosti, které by mohly pokračovat v profesionální kuchař od základů, a pak začít pracovat kariéru v restauraci průmyslu.

příjemci

Kurz vaření Professional Night je určen pro ty, kteří nemají pracovní zkušenosti a má touhu učit základy kuchyně, aby okamžitě vstoupit v odborném kontextu, s úrovní kvalifikace uznávané průmyslu.

Přístup do kurzu je povoleno maximální počet 16 účastníků, k zajištění plného zapojení do činnosti všech studentů, rozdělených do jednotlivých pracovních stanic, plně vybavené nejmodernější technikou.... [-]


Během večerního profesionální pečiva

Campus forma Kombinované 27 týdnů October 2019 Itálie Rome

Profesionální Pečivo hřiště nabízí strukturovaný vzdělávací program, rozdělený do teorie a praxe, aby se učil dovednosti potřebné pro práci ve světě pečiva. Je to vysoce odborné přípravy nutné pro vstup do povolání cukráře ... [+]

Vášeň pro pečivo se může stát důležitou profese!

Profesionální Pečivo hřiště nabízí strukturovaný vzdělávací program, rozdělený do teorie a praxe, aby se učil dovednosti potřebné pro práci ve světě pečiva. Je to vysoce odborné přípravy potřebné k výkonu povolání cukráře.

příjemci

Profesionální Pečivo Kurz je určen pro ty, kteří mají touhu učit základy a techniky těsta, aby se vešly do odborném kontextu, s úrovní kvalifikace uznávané průmyslu.

Přístup do kurzu je povolena maximální počet 16 účastníků, k zajištění plného zapojení do činnosti všech studentů, rozděleni do jednotlivých pracovních stanic plně vybavených nejmodernější technikou... [-]


Profesionální kurz pro pizzu (kolo, lopatka a pánev)

Campus forma Denní studium 5 týdnů October 2019 Itálie Rome

Kurz je určen pro výcvik Pizzaioli odborníků s odbornými znalostmi o kompletní správu několika pizzeria.Le tisíců pracovních míst jsou k dispozici v Itálii v této oblasti, aby tato profese okamžitě spendable na trhu práce. Výcvik vám umožní získat všechny znalosti, praktické dovednosti a malé tajemství je třeba připravit dobrou pizzu z výběru ... [+]

Kurz je určen pro výcvik Pizzaioli odborníků s odbornými znalostmi o kompletní správu několika pizzeria.Le tisíců pracovních míst jsou k dispozici v Itálii v této oblasti, aby tato profese okamžitě spendable na trhu práce. Výcvik vám umožní získat všechny znalosti, praktické dovednosti a malé tajemství je třeba připravit dobrou pizzu z výběru složkám těsta, ze zpracování vařením. Učení pravidel týkajících se bezpečnosti potravin a hospodaření pizzerii dokončit teoretickou i praktickou přípravu kurzu.

příjemci

Kurz je zaměřen na všechny ty, kteří, přestože nemají žádné zvláštní školení, chtějí vykonávat toto povolání. Přístup je povolen na maximálně 16 účastníků, aby zajistila plné zapojení všech studentů do praktických fázích výuky.... [-]